logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Peugeot 207 CC - prawy tylny kierunkowskaz miga bez włączania

Bunny82 06 Maj 2015 10:58 1908 7
  • #1 14672452
    Bunny82
    Poziom 16  
    Ocena: 242
    Witam miałem dziś peugeota na wymianę żarówki prawego kierunku przedniego ,zauważyłem że nawet jak nie są załączone kierunki to prawy tylny kierunek mryga .Posprawdzałem żarówki czy są prawidłowe i są ok. styki też przeczyściłem i nic to nie dało. kompa podłączyłem w BSI nie ma błędów , w module przełączników też nie ma błędu a w parametrach przełącznik działa okej. Co może być przyczyną tej usterki , bsi zalane? albo zimny lut? Nie mam schematów pod oświetlenie zewnętrzne jak by ktoś miał i mógł się podzielić to będę wdzięczny.
  • #2 14672480
    stan
    Poziom 25  
    Ocena: 172
    Dołożony alarm? Mrugałyby przód i tył. Jest kontrola przepalenia żarówek? Co sygnalizuje? Może być uszkodzona i cały czas testuje żarówkę.
  • #4 14682933
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 14682995
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z prawym tylnym kierunkowskazem w Peugeot 207 CC, który miga bez włączania. Po wymianie żarówki i sprawdzeniu styków, problem nadal występował. Użytkownik podłączył komputer do BSI, gdzie nie wykryto błędów. Inni uczestnicy dyskusji sugerowali sprawdzenie okablowania oraz pinów w złączu BSI. Ostatecznie, po dokładnym sprawdzeniu i doginaniu styków w lampach przednich, problem ustąpił.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA