logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmywarka Amica ZZM616I - Dane układu scalonego IC5 i dławika L1

kajamark 14 Cze 2015 10:55 1578 7
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 14769916
    cezet
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1405
    Zrób zdjęcie modułu - będzie łatwiej.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 14770211
    cezet
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1405
    Chińska elektronika + zdjęcie marnej jakości = :cry:
  • #5 14771134
    kajamark
    Poziom 12  
    Ocena: 64
    Ja mam pytanie o konkretne elementy , a nie oglądanie co jest spalone i nie ma napisów dlatego uważam jak kolega pisze to niech myśli co pisze i te uwagi są zbędne.Pisząc w ten sposób żeby zarobić punkty to chwyt poniżej pasa.Ja proszę o konkretne dane dwóch elementów.
  • #6 14771200
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 14772439
    kajamark
    Poziom 12  
    Ocena: 64
    Ok. może mnie poniosło przepraszam dlatego ,że się tylko słyszy narzekanie na tandetę ,ale trzeba z tym jakoś sobie poradzić i lepiej jest zrobić to ze spokojem.
    Jeszcze raz proszę jeżeli ktoś posiada dane ew. cały moduł proszę o kontakt.
  • REKLAMA

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z uszkodzeniem układu scalonego IC5 oraz dławika L1 w zmywarce Amica ZZM 616I i poszukuje danych tych elementów oraz ewentualnie sprawnego modułu. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące przesłania zdjęcia modułu, jednak niektórzy uczestnicy dyskusji krytykują jakość zdjęcia oraz podejście do problemu. Użytkownik wyraża frustrację z powodu braku konkretnych informacji i prosi o pomoc w uzyskaniu danych lub modułu. Na końcu dyskusji pojawia się informacja, że zmywarka została skasowana na złom.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA