logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić no-name OLED mp3 player z Allegro? Opinie użytkowników

29 Maj 2005 13:54 1178 6
REKLAMA
  • #1 1533517
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #2 1533533
    childmaker
    Poziom 35  
    Ocena: 92
    Mam podobną zabawkę Acera i jak na razie dzieciaki są zadowolone. Zajmuje mniej miejsca, niż discman i bardzo szybko się ładuje (mp3) ;). Podłączasz do USB i od razu jest wykrywany jako dysk wymienny.
  • REKLAMA
  • #3 1533540
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 1533553
    childmaker
    Poziom 35  
    Co do jakości to jak dla mnie, za mało wysokich tonów. Oprócz tej wady, wymieniłem też słuchaweczki bo nie pasowały do uszu ;). Radio całkiem całkiem. Ogólnie mówiąc, jak na takie pieniądze to fajna rzecz.
  • REKLAMA
  • #5 1533579
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 1533617
    childmaker
    Poziom 35  
    Nie mam gg.
    Kupiłem to ze dwa m-ce temu za 200zł. Odtwarzacz zasilany z baterii AAA (wkładam akumulatorek), a radio z baterii jak w kalulatorach.
    Jak na razie działa ;)
  • #7 1978274
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy zakupu taniego, no-name odtwarzacza mp3 OLED z Allegro. Jeden z uczestników posiada podobne urządzenie marki Acer, które jest kompaktowe, szybko się ładuje przez USB i działa jako dysk wymienny. Jakość dźwięku oceniono jako przeciętną, z niedoborem wysokich tonów, a dołączone słuchawki wymieniono na wygodniejsze. Odtwarzacz zasilany jest bateriami AAA (akumulatorki) oraz bateriami do radia, które działają poprawnie. Ogólnie urządzenie uznano za dobrą wartość w stosunku do ceny około 200 zł. Temat został zamknięty po rozwiązaniu problemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA