logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki nawilżacz z filtrem wodnym i jonizatorem do 600 zł na 20-30 m²?

Tremolo 30 Maj 2005 00:19 4024 5
REKLAMA
  • #1 1534999
    Tremolo
    Poziom 43  
    Ocena: 497
    Nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale opisze co dokładnie potrzebuje do mieszkania.

Chodzi o nawilżacz (nazywaja to niektórzy jonizatorem) z filtrem wodnym o nawiewie ciągłym. Który by ściągał z mieszkania drobiny kurzu.Powierzchnia czynna jakieś 20-30 m.kw.

Są teraz w Biedronkach sprzedawane jakieś takie fontanny z mgłą ale ja potrzebuje jakiegoś zamkniętego "odkurzacza".

W tym rynku się nie orientuje na Google wyskakują same nawilżaczo-inhalatory 'fontannowe' zbiedronki. Cena tego co chce kupić tak do 600złoty.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1535505
    Tremolo
    Poziom 43  
    Drugie raczej mnei nie zainteresuje. Pierwsze blisko ale dalej nie to czego potrzebuje... W sumie to coś czego szukam to nawilżacz... Wentylator, który przepuszcza powietrze przez wode... filtrując je.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #4 1536807
    bogdan010203
    Poziom 1  
    Na rynku jest duży wybór oczyszczaczy powietrza gdzie srodkiem pochłaniajacym jest woda z zawartością firmowego detergętu( a, ceny od 600 w zwyż). Ale moim zdaniem stawiał bym na zakup przenośnego klimatyzatora, one też mają funkcje oczyszczania powietrza, jonizowania i oczywiscie chłodzenia
  • REKLAMA
  • #5 1556136
    aadamuss
    Poziom 21  
    Ocena: 142
    Venta, polecam naprawde sprawdzony, dziala super. Pozdrawiam Adam
  • #6 1556174
    Tremolo
    Poziom 43  
    A co do tego oczyszczacza powietrza to neistety ceny sa dużo wyzsze niż 600 złoty...

Ta Venta to na pewno coś takiego czego szukam. Mam małe mieszkanie, pełne różnego typu sprzętu elektronicznego; komputery, monitory które przyklejają do siebie kurz, oraz zwierząt, roślin, no i mam jednego palacza. Na podłodze są dywany, to wszystko się kumuluje i jak się wróci do niewietrzonego po długim czasie mieszkania to naprawde zapach jest nie za ciekawy. Powierzchnia pełna to około 30 metrów, odpada łazienka, przedpokuj i kuchnia mała bo mała ale pare metrów uszczknie... ale moze coś za 1200 złoty sie kupi.

Co do firmowego detergentu to moze się zrobi analizę i zrobi własną mieszaninę, na pewno tańszą, tu wychodzi jakieś 40 złoty za małą butelkę.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
REKLAMA