Dwa dni temu włączyłam laptopa, otworzyłam kilka stron w przeglądarce i zostawiłam go tak na godzinę, może dwie. Po powrocie ukazał mi się piękny ekran.
Myślałam, że może się przegrzał, taki ekran pojawił mi się pierwszy raz. Odłączyłam go od zasilania i zostawiłam tak do następnego dnia. Następnego dnia włączyłam go jak zwykle, ukazał mi się taki ekran, wybrałam opcję uruchom ponownie.
Niestety po pojawieniu się ekranu logowanie sam się zresetował i ponownie ukazał mi się ekran z wyborem opcji. Tym razem wzięłam opcję naprawy. Pojawiło się okienko ładowania plików, potem znowu to
i od półtorej godziny nie ma zmainy, nic się nie rusza. Co mogę teraz z tym zrobić? Jest szansa na uratowanie zawartości dysku?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Nie wiem czy jest to potrzebne, ale mam Win 7.
Myślałam, że może się przegrzał, taki ekran pojawił mi się pierwszy raz. Odłączyłam go od zasilania i zostawiłam tak do następnego dnia. Następnego dnia włączyłam go jak zwykle, ukazał mi się taki ekran, wybrałam opcję uruchom ponownie.
Niestety po pojawieniu się ekranu logowanie sam się zresetował i ponownie ukazał mi się ekran z wyborem opcji. Tym razem wzięłam opcję naprawy. Pojawiło się okienko ładowania plików, potem znowu to
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Nie wiem czy jest to potrzebne, ale mam Win 7.