logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

POmóżcie mi napisać algorytm lotka na kartce teoretycznie

perelka67 30 Maj 2005 22:14 1551 6
REKLAMA
  • #1 1537231
    perelka67
    Poziom 11  
    Mam takie zadanko: opisać działanie programu lotek i zrobić do niego algorytm na kartce teoretycznie
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1537360
    perelka67
    Poziom 11  
    Czaruś jak klikam w ten twój link to wchodzę w ta stronkę nic się nie otwiera sprawdź to proszę
  • REKLAMA
  • #4 1537370
    Czarek O.
    Poziom 15  
    Ocena: 54
    no a teraz sprawdz i zobacz bo jak nie to jeszcze nad tym pomysle(oczywiscie nad algorytmem)
  • #5 1537388
    perelka67
    Poziom 11  
    dziekuje Ci serdecznie ,pomogłeś mi zobaczymy w czwartek bo mam oddać, a chodzę do policealnego studium Informatycznego Irok
  • REKLAMA
  • #6 1537398
    Czarek O.
    Poziom 15  
    Ocena: 54
    a ja w tym roku koncze dokladnie ten sam profil co Ty :) prace dyplomowa pisalem o programowaniu w delphi ale w C tez co nie co pisze jak coś to napisz jak bede umiał to zawsze pomoge :)

a ten algorytm jutro jeszce w szkole profesorowi pokaze to Ci poprawiony jutro przesle :)
  • #7 1537434
    perelka67
    Poziom 11  
    oki, a możesz mi podać swoje gg jak masz? moje to 9140295 to czekam jutro na razie go nie drukuje dzieki papatki
    ja w ogole nie mam czasu teraz za bardzo na nauke bo zaczelam pracowac i tak mi to wszystko koliguje...ale dam rade tak mysle

caluski należa się Tobie

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy pomocy w napisaniu algorytmu programu "lotek" w formie teoretycznej na kartce. Uczestnicy wymieniają się propozycjami i poprawkami dotyczącymi algorytmu, a także omawiają problemy techniczne z dostępem do materiałów pomocniczych online. Jeden z uczestników deklaruje wsparcie w zakresie programowania, w tym w Delphi i C, oraz planuje przesłać poprawioną wersję algorytmu po konsultacji z nauczycielem. Temat jest powiązany z nauką w policealnym studium informatycznym, a autor podkreśla trudności związane z łączeniem nauki i pracy zawodowej.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA