a ja w tym roku koncze dokladnie ten sam profil co Ty prace dyplomowa pisalem o programowaniu w delphi ale w C tez co nie co pisze jak coś to napisz jak bede umiał to zawsze pomoge
a ten algorytm jutro jeszce w szkole profesorowi pokaze to Ci poprawiony jutro przesle
oki, a możesz mi podać swoje gg jak masz? moje to 9140295 to czekam jutro na razie go nie drukuje dzieki papatki
ja w ogole nie mam czasu teraz za bardzo na nauke bo zaczelam pracowac i tak mi to wszystko koliguje...ale dam rade tak mysle
✨ Dyskusja dotyczy pomocy w napisaniu algorytmu programu "lotek" w formie teoretycznej na kartce. Uczestnicy wymieniają się propozycjami i poprawkami dotyczącymi algorytmu, a także omawiają problemy techniczne z dostępem do materiałów pomocniczych online. Jeden z uczestników deklaruje wsparcie w zakresie programowania, w tym w Delphi i C, oraz planuje przesłać poprawioną wersję algorytmu po konsultacji z nauczycielem. Temat jest powiązany z nauką w policealnym studium informatycznym, a autor podkreśla trudności związane z łączeniem nauki i pracy zawodowej. Wygenerowane przez model językowy.