Witam, usunalem folder zawierajacy VM'ke ubuntu poprzez delete+shift na dysku SSD. Miałem na niej pare programow napisanych przezemnie oraz danych ktore wartoscia ida w tysiace. Czy jest jakis program ktorey przywrocilby mi dysk z wczoraj?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamkamyk60 napisał:Dysk nie jest systemowy, zapisalem na nim dane ktore zostaly wyekstraktowane przy uzyciu Active@ Undelete, ale sa to dane tak chaotyczne i podejrzewam ze niekompletne.
kamyk60 napisał:Dane nie zostaly nadpisane bo caly folder B:\ubuntu zostal usuniety?
kamyk60 napisał:VM to Virtualna Maszyna. Jeżeli tak to kiepsko widzę odzyskanie danych. Z tego co widzę u siebie to tworzy kilka plików. Kilka krótkich i jeden duży podzielony na mniejsze częśći (obraz dysku). Jeżeli ten obraz się uszkodzi to system już nie wstanie ewentualnie dane będą uszkodzone.abym VM'ka sie odpalila z jej danymi.
kamyk60 napisał:Wyciagnalem z niego wszystko pliki te nie powinny byc nadpisane, bo zrobilem to bardzo szybko. Dam znac za pare dni co z tego wyszlo.