siema. czy ma ktoś schemat jak wykonać te wiązki ? druga sprawa mam przekaznik a kierownice już założylem ale jest jeden problem strasznie słabo świeci o wiele mniej niż reszta a na zdjeciach wiedzialem ze powinna tak samo mocno swiecic.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theremisiumesiu wrote:okej korzystałem z tej porady ale mam problemy:
http://forum.vw-passat.pl/threads/104820-Mont...rownicy-multifunkcyjnej-passat-3BG-fotoporada
"Z żółtej wtyczki T5 idącej do taśmy airbagu demontujemy przewód idący na pole nr 3 (przewód sygnału dwutonowego koloru brązowo-żółtego– nie będzie on potrzebny)."
u mnie jest on brązowo niebieski w pinie 3 o ile to on..
"9 - zrównoleglić z przewodem brązowo-żółtym idącym na pin 6 wtyczki S6 przekaźnika nr 53 dwutonowego sygnału dźwiękowego,"
niestety mam 2 przekazniki 53.. nie wiem ktory jest od klaksonu .. zaden z nich nie ma pinu 6 pod spodem pisza piny 87 89 itp..
6 - pod zielony przewód lini diadnostycznej K idący do wtyczki OBDII
u mnie do zlącza diagnostycznego nie idzie żaden zielony kabelek..
13 - pod bezpiecznik nr 10 (zasilanie dociągnąć z terminala 30) - złącza śrubowego pod listwą przekaźników,
jak zasilanie dociagnąć czyli do tego kabla ma isc jeszcze dodatkowy kabelek z tej śróbki co pisze 30 nad nia ?
prosze o pomoc robie tylko pol roboty bo nie montuje sterowania tempomatem tylko samym radem ale i tak jak widzicie duzo nie wiem