logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mysz bezprzewodowa (Tracer Windy RF nano) nie działa .

When 09 Sie 2015 21:14 7950 4
REKLAMA
  • #1 14909771
    When
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam . Jakiś tydzień temu zakupiłem Mysz bezprzewodową (model w temacie ) . Wszystko ładnie chodziło aż do piątku . Po włączeniu komputera mysz już nie działała. Mysz od spodu świeci ale tylko wtedy gdy nacisnę przycisk lub "Scrolla". Próbowałem podłączać USB do różnych portów (posiadam 3 ) i dalej nic. W menadżerze urządzeń nie ma żadnych wykrzykników . Próbowałem także odinstalować mysz z panelu sterowania , po czym z powrotem wyciągnąłem i włożyłem USB. Dalej nic. Dodam także , że spróbowałem sprawdzić czy "Rozwiązanie problemów" kliknięte na myszy coś zadziała. Wtedy wyskoczył błąd "Mysz jest przestarzała i nie będzie działać na porcie USB 3.0" (nie pamiętam czy dokładnie tak pisało) . Co to znaczy? Dlaczego mysz nie działa? Dodam , że posiadam Windows 10 . Mam nadzieje na pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 14909779
    rtj71
    Spec od komputerów
    Ocena: 353
    Sprawdź mysz w innym komputerze, jeśli nie będzie działać - gwarancja, jeśli będzie - wina Twojego bardzo problematycznego systemu.
  • REKLAMA
  • #3 14909791
    When
    Poziom 8  
    Mysz działa na komputerze siostry . Da sie to jakoś naprawić? Mysz kupiłem już po aktualizacji i chodziła właśnie do piątku .
  • REKLAMA
  • #4 14909809
    Argennto_1
    Poziom 33  
    Ocena: 291
    Odinstaluj sterownik gdy mysz jest podłączona. System sam zainstaluje ponownie sterownik.
  • #5 14909817
    When
    Poziom 8  
    Dalej nie reaguje .
REKLAMA