logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać nadpisane pliki i maile w Office Outlook po skanowaniu antywirusami?

mck2 09 Sie 2015 21:16 867 3
REKLAMA
  • #1 14909778
    mck2
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam,

Mam pocztę w Office Outlook.
    Sprawdzałem komputer następującymi programami czy mam wirusy na komputerze:
    AdwCleaner
    Combo Fix
    HijackThis
    OTL
    Malwerebytes
    Malwerebytes Anti Rookit
    Zainstalowałem antywirus AVG, zrobiłem oczyszczanie dysku łącznie z usunięciem punktów przywracania. CCleanerem oczyściłem wszystko i naprawiłem rejestry.

Niestety nie wiem, w którym momencie poczta mi przestała działać na zasadzie wszystko w programie znikło, myślałem, że to archiwizacja ale nigdzie nie ma pliku archiwum. Dodatkowo dziwnie się dzieje bo nie mogę niektórych programów uruchomić chyba, że je uprzednio zainstaluje.

Niestety plik Office prawdopodobnie jest nadpisany i nie wiem czy można w jakikolwiek sposób odzyskać stracone maila i wszystko co było w outlooku?

Z góry dziękuję za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 14909795
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1726
    mck2 napisał:
    Combo Fix

Błąd.
    Nie używaj tego programu więcej.
    http://gameplay.pl/news.asp?ID=85285

Jakich programów nie możesz uruchomić po czyszczeniu?
  • REKLAMA
  • #3 14910472
    mck2
    Poziom 10  
    OK nie będę już go używał. (przynajmniej do tej pory nie spotkałem się z żadnym błędem)

Nie mogłem uruchomić przeglądarek. Z Mozillą sobie poradziłem ale z IE niestety dalej nie można. Outlook expres choć nie używam to również nie mogę go uruchomić.
  • #4 14920134
    mck2
    Poziom 10  
    Czy da się to jakoś odzyskać?
REKLAMA