Witam, syn ma laptopa Toshiba Satellite. System Windows 8.1 Enterprisse i nie można od kilku dni uruchomić na Skype kamerki i głosu, to znaczy sygnał głosowy jest, tylko jak dzwoni do kogoś. Antywirus Eset Smart Security 8 + Trojan Killer 2.2.7.8. Podejrzewałem wirusa Ukash i zrobiłem wszystko według instrukcji znalezionej w necie, ale nie pomogło, a formatu lub zerowania dysku do stanu fabrycznego nie chcę robić, bo system został wgrany fabrycznie.
Z tyłu na naklejce jest napis Toshiba
Model Name : Satellite C50-B-14D
Dodano:
Ściągnąłem z neta AdwCleaner przeskanowałem nim sprzęt znalazł trochę śmieci. Eset niczego nie znalazł, Trojan Killer coś znalazł i usunął. Zainstalowałem Unlocker 1.9.2 odinstalowałem Skype, przeszukałem czy nie ma pozostałości i usunąłem za pomocą Unlockera bo normalnie żądały uprawnień administratora ale w dalszym ciągu coś siedzi i skutecznie blokuje Skype, który znowu zainstalowałem. Zastanawiałem się czy format będzie w stanie to usunąć bo nawet po formacie można odzyskać pliki i obawiam się że jak nikt tu nie pomoże to jedynym ratunkiem może być zerowanie dysku twardego do stanu fabrycznego.
Z tyłu na naklejce jest napis Toshiba
Model Name : Satellite C50-B-14D
Dodano:
Ściągnąłem z neta AdwCleaner przeskanowałem nim sprzęt znalazł trochę śmieci. Eset niczego nie znalazł, Trojan Killer coś znalazł i usunął. Zainstalowałem Unlocker 1.9.2 odinstalowałem Skype, przeszukałem czy nie ma pozostałości i usunąłem za pomocą Unlockera bo normalnie żądały uprawnień administratora ale w dalszym ciągu coś siedzi i skutecznie blokuje Skype, który znowu zainstalowałem. Zastanawiałem się czy format będzie w stanie to usunąć bo nawet po formacie można odzyskać pliki i obawiam się że jak nikt tu nie pomoże to jedynym ratunkiem może być zerowanie dysku twardego do stanu fabrycznego.
Moderowany przez swiercm:Posty scaliłem. Proszę, byś w przypadku aktualizacji informacji używał opcji "Zmień".