logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Razer Synapse 2.0 - brak dostępu do opcji po aktywacji konta, Razer Tiamat 7.1

proskillbongo32 04 Paź 2015 21:49 7407 4
REKLAMA
  • #1 15042980
    proskillbongo32
    Poziom 8  
    Witam, mam pytanie odnośnie programu Razer Synapse 2.0.
    Kupiłem niedawno słuchawki Razer Tiamant 7.1 i poprałem w/w program i niestety po zarejestrowaniu i aktywacji konta nie mam dostępu do większości opcji w tym programie.
    Czy muszę kupić pełną wersję czy jak?
  • REKLAMA
  • #2 15042985
    KSRhaziel
    Poziom 36  
    Ocena: 275
    Program nie jest płatny, więc się go nie kupuje. Jakie dokładnie funkcje nie działają?
  • REKLAMA
  • #3 15044955
    proskillbongo32
    Poziom 8  
    ENHANCEMENTS i w EQ wszystko.
    Kalibracja w ustawieniach też zablokowana.

Dodano:

Na pewno nie trzeba kupić?
    Bo coś tam jest napisane, że aby korzystać z ustawień dźwięku 7.1, trzeba mieć wersje Synapsy Pro, która kosztuje 19.99 Euro. Albo coś źle zrozumiałem.

Moderowany przez swiercm:

Posty scaliłem i poprawiłem. Proszę, byś w przypadku aktualizacji informacji używał opcji "Zmień".

• REKLAMA
  • #4 15282199
    nowackahelena
    Poziom 17  
    Ocena: 47
    Witam.
    Synapse 2.0 to program bezpłatny i służy do zapisywania ostawień sprzętu Razera w chmurze.
    Razer Surround 7.1 służy do odtwarzania dźwięku 7.1 w słuchawkach. Są dwie wersje: zwykła i pro płatna, która kosztuje 14,99 Euro.
    Instalujesz Synapse zakładając konto potem instalujesz Razer Surround i masz dźwięk 7.1. Zresztą Synapse i tak musisz zainstalować, bo bez tego myszka i klawiatura nie działa. Przynajmniej u mnie nie były dostępne wszystkie funkcje.
    Proszę link:
    http://www.razerzone.com/surround

Pozdrawiam i 7.1 jest super.

Oczywiście (zapomniałam dodać) Razer Surround obsługuje tylko słuchawki i głośniki analogowe. Sprzęt podłączany przez USB obsługiwany jest przez Razer Synapse. Przy instalacji wszystkie urządzenia Razera powinny być podłączone. Synapse sam je znajdzie i skonfiguruje domyślnie. Nie powinno być żadnych kłopotów.
  • #5 17656007
    martialo
    Poziom 6  
    A zeby miec właśnie dźwięk 7.1 to trzeba kupowac wersję pro czy nie?
REKLAMA