logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SONY E4G - Bardzo dziwny objaw "wyłącznie"

omnixcrs 10 Paź 2015 16:22 888 2
REKLAMA
  • #1 15056002
    omnixcrs
    Poziom 11  
    Ocena: 60
    Witam,
    ostatnio dostałem na serwis SONY E4G zalany i niewłączający się. Telefon wygrzałem hot-air'em i wystartował, tzn. pokazało się logo potem te "szlaczki" fioletowe po czym na chwile pokazuje się pulpit i proces "wyłączanie" tak jak bym zadał mu polecenie wyłączenia i telefon się wyłącza. Grzałem go jeszcze i bez zmian. Czy macie jakieś pomysły ??
  • REKLAMA
  • #2 15056927
    dxxx

Poziom 24  
    Ocena: 173
    Ja przestałem brać zalane, bo zbyt dużo czasu poświęcasz na takie telefony a zwłaszcza smartfony. Niby wstanie a potem jakieś kwiatki co chwila wyskakują.

Kąpanie i grzanie, ewentualnie wymiana uszkodzonych podzespołów (mikrofon cyfrowy, wyświetlacz, digitizer). To wszystko co można zrobić. Czyścisz i liczysz na łut szczęścia, że pomoże.
    Konto firmowe:
    AGSM SERWIS
    Ul. Podgórna 12 boks 27, Elbląg, 82-300 | Tel.: 537XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: http://facebook.com/AGSMserwis
  • #3 15057609
    Fu-Fu
    Poziom 22  
    Ocena: 109
    Wg mnie dxxx ma racje. Niby można szukać i wymieniać uklady, ale po pierwsze ciężko z dostępnością, bo nie raz jest tak, że w Magbosie trzeba czekać 30dni, a po drugie czesto jest to niezaplacona robota, bo klientowi w tych czasach poprostu "już się nie oplaca dać za naprawę wiecej niż 100zl za telefon, który kosztuje 400zl" No i poświęcony czas, który nie raz jest zmarnowany...
REKLAMA