logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

vw golf mk4 - odcięta kostka przy radiu, przewody, zmieniarka CD w bagażniku

kamilo_2302 12 Paź 2015 20:58 1362 4
REKLAMA
  • #1 15062392
    kamilo_2302
    Poziom 8  
    Ocena: 1
    Witam
    Dzis zmieniając radio w swoim aucie zauważyłem odcięta chyba kostkę są jakieś przewody tylko i nie wiem od czego dodam ze radio ma w bagażniku oryginalna zmieniarkę na 6cd

vw golf mk4 - odcięta kostka przy radiu, przewody, zmieniarka CD w bagażniku
  • REKLAMA
  • #2 15062538
    bestboy21
    Poziom 40  
    Ocena: 782
    Radyj było kilka modeli, nie wiemy jakie montujesz i co jest wpięte w jego kostki (a czego brak). Nie piszesz czy wszystko działa czy coś nie działa.
    Czy tutaj są etatowe wróżki ?
    Opcji jest wiele
    Siwy : K Line
    Niebieski : Sterowanie Anteną
    Zielony : Gala
    Żółty : podświetlanie
    W czarnym peszlu : przednie CD.

Równie dobrze można wyszarpnąć dowolną wiązkę i spytać : CO TO ?
    Bez kontekstu to się tak nie da.
  • REKLAMA
  • #3 15062586
    kamilo_2302
    Poziom 8  
    Nie wjem jakie bylo radyjko w oryginale bo samochod mam od kilku tyg z tego co wiem to tyle ze byl to kaseciak teraz montuje jvc nie wiem czy zmieniarka chodzi pod radjem ale ma pewno zasilanie ma. wszystkie glosniki chodza i 2 kostki iso tez sa i jeszcze jedna jest widac ja dalej na zdjeciu ( ta kostka jest wpieta w taka przejsciowke na wieksza kostke i jeden kabelek idzie pod kostke iso do +12)i wlasnie nie mam pojecia od czego te kabelki
  • REKLAMA
  • #4 15062610
    bestboy21
    Poziom 40  
    Ocena: 782
    W radiu "z rynku" nie wykorzystasz i tak tych kabelków, dedykowane do radyj fabrycznych. Nawet nie podałeś modelu jvc o zmieniarce nie wspomnę - z którą nota bene będzie problem żeby odpalić na tym JVC ;) , prąd może i ma i na tym koniec.
  • #5 15721825
    kamilo_2302
    Poziom 8  
    Temat do zamkniecia okazalo sie ze to byla kosta oryginalnej zmieniarki
REKLAMA