logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagle przerywający lub czasami nie działający mikrofon

D_Kroos 26 Paź 2015 13:02 903 1
REKLAMA
  • #1 15097531
    D_Kroos
    Poziom 1  
    Z góry przepraszam jeśli to nie w tym dziale, ale jestem nowy i mam dość ciekawy przypadek. Wczoraj dzień jak każdy inny wyłączam komputer z uśpienia włączam TeamSpeaka 3 i nagle chłopaki mówią że mnie strasznie przerywa, ping oczywiście idealny nie za duży, więc sprawdzam co jest grane, włączyłem test mikrofonu i rzeczywiście czasami przerywa i są momenty że w ogóle nie łapie głosu, a słuchawki działają poprawnie z przodu w gnieździe i z tyłu, więc z doświadczenia pomyślałem że znowu mikrofon się zepsuł, zaniosłem na gwarancję i kupiłem jakieś tanie nowe słuchawki z mikrofonem, podłączam i znowu to samo. Więc wziąłem i sprawdzam na laptopie, a tam działa wszystko poprawnie. Moje pytanie brzmi, co z tym z robić, zanieść komputer do naprawy ? Pierwszy raz mam taki przypadek. Z góry mówię że nie robiłem żadnych aktualizacji i itp. tak nagle zaczęło się tak dziać.
  • REKLAMA
  • #2 15097693
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1583
    Jeśli problem jest tylko i wyłącznie z TS i tylko na komputerze "docelowym", to pewnie jest po ich stronie (i płyty gł.).
    Możesz poprosić administratora TS, aby zmienił ustawienia buforowania itp. dla ciebie.
REKLAMA