logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki smartfon polecacie kupić do 600zł?

Jenifer 02 Lis 2015 19:07 1719 12
REKLAMA
  • #1 15117097
    Jenifer
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Mam w planach kupno nowego smartfonu. Jeśli chodzi chodzi o firmy to raczej Kruger&Matz ewentualnie samsung, HTC, Nokia, Huawei, Sony Xperia lub myPhone. Szukałam i jak na razie znalazłam ten http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/kruger-matz-live-2-lte-km0413-czarny.bhtml . Według mnie jeden z lepszych tej firmy i za rozsądną cenę, ale chcę usłyszeć Wasze opinie co do tego produktu. Ewentualnie podać własne propozycje. Cena tak do 600 zł, aparat minimum 8 mln pikseli, Wi-fi, itd. Telefon chcę głównie przeznaczyć do przeglądania internetu, słuchania muzyki itd.
  • REKLAMA
  • #2 15118143
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 454
    XIAOMI REDMI 2 z 2GB RAM
    MOTOROLA MOTO G 2ND
    ASUS ZenFONE 5
    itd.
    Są lepsze fony do 650 zł. bo dokładając 50 zł. lista znacznie się wydłuża o lepsze fony niż K&M.
  • REKLAMA
  • #3 15128704
    chojinka
    Poziom 29  
    Ocena: 283
    huawei p6 nowy albo p7 - albo używka z gwarancją na pewno się znajdzie, nie polecam myphone bo starszne badziewie
  • #4 15129747
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 454
    chojinka napisał:
    nie polecam myphone bo starszne badziewie

Jakiś argument ?
    Mam i moich czterech znajomych też ma i wszyscy zadowoleni.
    W zamian za myPhone kupiłem Samsunga Prime i to był największy błąd. Nigdy więcej Samsunga. Wiesza się, ekran podczas używania Yanosika zasypia itd. Nie wiem czy to wina Samsunga czy Androida 5 ale niesmak pozostanie na długo.
  • REKLAMA
  • #5 15130120
    buczo11
    Poziom 28  
    Ocena: 121
    Jenifer napisał:
    Mam w planach kupno nowego smartfonu. Jeśli chodzi chodzi o firmy to raczej Kruger&Matz ewentualnie samsung, HTC, Nokia, Huawei, Sony Xperia lub myPhone. Szukałam i jak na razie znalazłam ten http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/kruger-matz-live-2-lte-km0413-czarny.bhtml . Według mnie jeden z lepszych tej firmy i za rozsądną cenę, ale chcę usłyszeć Wasze opinie co do tego produktu. Ewentualnie podać własne propozycje. Cena tak do 600 zł, aparat minimum 8 mln pikseli, Wi-fi, itd. Telefon chcę głównie przeznaczyć do przeglądania internetu, słuchania muzyki itd.

A może rozważysz Goclevera Insignię 550i?
  • #6 15130150
    chojinka
    Poziom 29  
    znajomi posiadaja my phone w podobnej cenie co s4 mini i w porównaniu s4 mini, myphone wygląda strasznie badzienwie, ma slaby wyswietlacz, oraz słaby kontrast, latem często nic nie widać, obudowa jest mdła, jedyny plus to dwie karty ale co po tym jak nie mozna sms przeczytać.
  • REKLAMA
  • #7 15134376
    Jenifer
    Poziom 11  
    Ostatnio przeglądałam stronę internetową euro agd rtv i wpadł mi w oko Honor 4c biały. Patrząc na parametry nie jest zły, a wręcz bardzo dobry jak za tę cenę. Posiada również moje upragnione 2 GB RAMu. Fakt, że to właśnie chiński koncern. Wszyscy wiemy jaka renoma na temat chińskich produktów obiegła świat. Nie chcę się naciąć na jakiś słaby smartfon.
    Jeśli chodzi o Goclevera Insignię 550i to nie. Nie podoba mi się. Fakt kształt ma świetny, ale coś mnie ciągnie w stronę Huawei.
    Ubiegając Wasze propozycje; nie preferuję również smartfonów, kształtem przypominających samsung galaxy S3.
  • #8 15134486
    chojinka
    Poziom 29  
    Honor 4c naprawdę dobra jakość i super cena
  • #9 15135152
    Jenifer
    Poziom 11  
    Znalazłam recenzję Honor 4c na tabletowo. Jedno mnie niepokoi, a mianowicie bateria, którą może wymienić serwis; do tego słyszałam, że wytrzymuje co najwyżej 7h-1 dzień.
    Sama nie wiem, siostra oferuje mi LG swift L9 II. Nie znam się za bardzo na tym, więc tutaj piszę.
  • #10 15135310
    chojinka
    Poziom 29  
    LG swift L9 II jest słabszy od huawei 4c a bateria trzyma we wszystkich smartfonach średnio jeden dzień chyba że mniej używasz telefonu, sieci i tylko dzwonisz.
  • #11 15135389
    blazej.1994
    Poziom 24  
    Ocena: 145
    W 4C baterie wyjmujesz jak w każdym normalnym telefonie.
  • #12 15136669
    ElektronicznyMichal
    Poziom 20  
    Ocena: 37
    Jeśli tel ma być do muzyki a nie miliona aplikacji to może nad Lumią się zastanowisz? Androidy w tym przedziale cenowym lubią zamulić.
  • #13 15138476
    Jenifer
    Poziom 11  
    Nie jestem fanką Windows 8, na laptopie mam zainstalowane menu start, bo inaczej bym nie ogarnęła tych kafelków. W telefonie wolą android. Słuchałam już wiele razy muzyki na androidzie i nie było problemów.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownicy forum polecają różne smartfony w przedziale cenowym do 600 zł, zwracając uwagę na modele takie jak Xiaomi Redmi 2, Motorola Moto G 2nd, ASUS ZenFONE 5 oraz Huawei P6 i P7. Krytyka dotyczy marki myPhone, która według niektórych użytkowników oferuje słabą jakość. Honor 4C z 2 GB RAM jest również rozważany jako dobry wybór, mimo obaw dotyczących żywotności baterii. Użytkownicy sugerują również LG Swift L9 II, jednak podkreślają, że jest on słabszy od Huawei 4C. Wskazano na preferencje dotyczące systemu Android, a także na potrzebę dobrego aparatu i funkcji multimedialnych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA