logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przesył obrazu z 2 kamer na 300m przez 2,4GHz - jak to zrobić?

menda 12 Cze 2005 17:14 1563 3
REKLAMA
  • #1 1571849
    menda
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    witam!
    Chcialem zapytac o rade... chce przeslac obraz z 2 kamer ( jeszcze nie wiem jakie kupic) na odleglosc okolo 300m chcialbym to zrobic na 2,4GHz i problem w tym czy tak mozna. Dokladnie rzecz biorac sa to 2 wysokie budynki idealna widocznosc i teraz kwestia czy mozna jakos to zrobic na acess pointach i antenach kierunkowych czy wogole jest to niemozliwe w ten sposob jesli nie to prosze o jakas rade
    pozdrawiam
    menda
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1571958
    rgb
    Poziom 28  
    Ocena: 110
    Ponieważ temat jest dość złożony i trudny do przedstawienia w kilku słowach odsyłam Cię do informacji zawartych pod tym linkiem http://www.dipol.com.pl/bib21.htm znajdziesz tam odpowiedź na postawione pytania
  • REKLAMA
  • #3 1572804
    menda
    Poziom 17  
    Ocena: 5
    piekne dzieki tu jest wszytsko ( faktycznie tego duzo )
    pozdrawiam
    menda
  • #4 1573385
    IGS

Poziom 22  
    Ocena: 61
    witam
    rozwiazanie oparte na rozwiazaniach dostepu bezprzewodowego sieci komputerowej jest jak najbardziej słuszne (jesli je wybrałeś), tak się składa że stosowałem sprawdzone i mające dopuszczenie na nasz kraj urządzenie analogowe posiadające możliwość przesłania sygnału w paśmie 2,4 GHZ na czterech wybranych kanałach (max.4 kamery)-jest to relatywnie tańsze rozwiązanie
    jesli jestes zainteresowany mogę je odstapić nadajniki i odbiorniki jak i niezbedne anteny (na odl. 300 zadziała z anteną o symbolicznym zysku i rozmiarach, czyli malutkie)
    pozdrawiam i czekam na ew. kontakt
    Konto firmowe:
    IGS teletechnika i automatyka obiektów
    Bażyńskiego 32 lok 12, Gdańsk, 80-312 | Tel.: 58 XXX XX XX (Pokaż) | Strona WWW: www.igs-systemy.pl
REKLAMA