logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Winrar, plik zabezpieczony hasłem, jak rozpakować ?

xlesiuad 13 Gru 2015 11:16 4353 7
REKLAMA
  • #1 15235935
    xlesiuad
    Poziom 8  
    Ocena: 7
    Witam, mam taki problem, pobrałem plik który waży ponad 4gb i przy zakończeniu chciałem wypakować i okazało się że jest hasło. W pliku readme.txt był taki text (załącznik) lecz niestety pod tymi linkami nie ma do pobrania hasła. Doradzi ktoś co zrobić?
    Załączniki:
    • ReadMe.txt (454 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 15235941
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2482
    Może tak do autora się zwrócić?
  • REKLAMA
  • #3 15235947
    xlesiuad
    Poziom 8  
    Właśnie nie ma kontaktu z autorem :(
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 15235983
    Heinzek
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 494
    Olej to a plik skasuj. W większości takich haseł trzeba wypełnić kilka ankiet a na końcu i tak musisz podać numer telefonu na który będą Ci wysyłać płatne smsy itp.
    Ostatecznie zapłacisz za to więcej niż jak byś kupił ten plik z legalnego źródła.
  • REKLAMA
  • #6 15236262
    xlesiuad
    Poziom 8  
    Dzięki, poradziłem sobie programem arar :)
  • #7 18953098
    88wasylek
    Poziom 8  
    Ocena: 14
    wiem wiem..stary temat ale trafiłem na dokładnie ten sam link i nie mogę za nic otworzyć. Może ktoś powie co to za programik bo nie mogę takiego odszukać...

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik napotkał problem z rozpakowaniem pliku o wielkości ponad 4GB, który był zabezpieczony hasłem. W pliku readme.txt nie znalazł informacji o haśle, a kontakt z autorem pliku był niemożliwy. Użytkownicy forum sugerowali różne rozwiązania, w tym podanie potencjalnych haseł ("RPRM2699978" i "secret9") oraz ostrzegali przed pobieraniem pirackich plików, które często wymagają wypełnienia ankiet i mogą prowadzić do dodatkowych kosztów. Ostatecznie autor problemu rozwiązał go przy pomocy programu Arar.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA