logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Płyta grzewcza + piekarnik Am - Podłączenie zestawu

XxxafrielxxX 20 Gru 2015 19:20 2556 4
REKLAMA
  • #1 15256953
    XxxafrielxxX
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    Witam, kupiłem używane wyposażenie kuchni pod zabudowę. W zestawie jest piekarnik i płyta grzewcza Amica. Próbował mi podłączyć ten zestaw znajomy jednak jego też to przerosło. Poniżej wrzucam zdjęcia i jakby ktoś z Was miał chwilę czasu to proszę o wyjaśnienie jak to podłączyć.
    Płyta grzewcza + piekarnik Am - Podłączenie zestawu Płyta grzewcza + piekarnik Am - Podłączenie zestawu Płyta grzewcza + piekarnik Am - Podłączenie zestawu Płyta grzewcza + piekarnik Am - Podłączenie zestawu
  • REKLAMA
  • #2 15257117
    andrzej1959
    Specjalista AGD
    Ocena: 814
    Wtyczki z pierwszego zdjęcia należy podłączyć według kolorów zaznaczonych na obudowie piekarnika .
  • REKLAMA
  • #3 15257245
    XxxafrielxxX
    Poziom 9  
    andrzej1959 napisał:
    Wtyczki z pierwszego zdjęcia należy podłączyć według kolorów zaznaczonych na obudowie piekarnika .

Ktoś kto rozłączał piekarnik z płytą nie powypinał wtyczek tylko powyciągał z nich kable i ja ze znajomym je tak powpinaliśmy ale nie działa wyszystko
  • REKLAMA
  • #4 15257256
    Karlheinz
    Poziom 21  
    Ocena: 145
    Na tych kablach są taśmy z kolorem wtyczek...
  • #5 15264751
    XxxafrielxxX
    Poziom 9  
    ale wtyczka ma po 4 wpięcia a ja wpinam np 2 kable. Jest różnica w które wpięcie?
REKLAMA