logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Asus DSL-N12E_C1 - Strona dostawcy internetu nie wczytuje się na żadnej przeglądarce

Vegeta1994 25 Gru 2015 18:26 1023 2
REKLAMA
  • #1 15269024
    Vegeta1994
    Poziom 2  
    Witam
    Mój problem polega na tym że że przeglądarka nie wczytuje jednej strony jak na złość jest to właśnie dostawca internetu do którego chcę przejść :D u znajomych działa strona bez problemu, próbowałem przeglądarek. Internet explorer, Microsoft Edge, chrome(domyślna przeglądarka) Opera, firefox.
    Dostawca internetu to pożal się Boże Orange Neostrada...
    Router Asus DSL-N12E_C1
    Kombinowałem coś tam z DNS, ale bez skutku.
    Bardzo proszę o pomoc.Asus DSL-N12E_C1 - Strona dostawcy internetu nie wczytuje się na żadnej przeglądarce
  • REKLAMA
  • #2 15271883
    ets747
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Spróbuj wyłączyć firewall'a w Windows'ie i na ruterze i zmień DNS najlepiej na 8.8.8.8 i 8.8.4.4 te są od Google. Możesz ewentualnie Antyvira wyłączyć żeby zobaczyć czy on czasami problemu nie robi.
  • #3 15272898
    Vegeta1994
    Poziom 2  
    Próbowałem tego wszystkiego wcześniej bezskutecznie, ale temat można uznać za zamknięty, bo po prostu sprawdziłem to co miałem sprawdzić u znajomego trudno nie mam ochoty drążyć tematu dlaczego akurat ta strona mi nie działa.
REKLAMA