Witam,
z małą nadzieją piszę ale mam sentyment do wymienionego w nazwie sprzętu
W tym roku minęło 20 lat jak mi służy i poza drobnymi problemami z hamulcem drzwi z przed paru lat do wczoraj chodziła bez pudła.
Teraz się zrobiło tak że przy starcie każdego programu wylewa resztki wody,nalewa nową i staje. Nie pomaga przekręcanie programatora o jeden, dwa ząbki.Nie startuje aż do ząbka w którym dojdzie się do momentu w którym ma opróżnić znowu wodę.Podejrzewam programator ale oczywiście może coś jeszcze blokować dalszy ruch.Tego nie wiem. Może któryś z kolegów ma pomysł jak to sprawdzić albo gdzieś został mu programator?
W przeciwnym wypadku będę zmuszony posłać ją na złom
a takich już się raczej nie produkuje .W środku wygląda jak nówka. Nawet gumy od drzwi nie sparciały.Niewiarygodne.
Wesołych prawie po Świętach dla wszystkich.
Osowek
z małą nadzieją piszę ale mam sentyment do wymienionego w nazwie sprzętu
W tym roku minęło 20 lat jak mi służy i poza drobnymi problemami z hamulcem drzwi z przed paru lat do wczoraj chodziła bez pudła.
Teraz się zrobiło tak że przy starcie każdego programu wylewa resztki wody,nalewa nową i staje. Nie pomaga przekręcanie programatora o jeden, dwa ząbki.Nie startuje aż do ząbka w którym dojdzie się do momentu w którym ma opróżnić znowu wodę.Podejrzewam programator ale oczywiście może coś jeszcze blokować dalszy ruch.Tego nie wiem. Może któryś z kolegów ma pomysł jak to sprawdzić albo gdzieś został mu programator?
W przeciwnym wypadku będę zmuszony posłać ją na złom
Wesołych prawie po Świętach dla wszystkich.
Osowek
Moderowany przez skryn:Poprawiono tytuł tematu o model urządzenia.