logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wpisać kod do radia Volvo CR-802, gdy oryginalny kod nie działa?

dkijora 14 Cze 2005 20:54 2465 4
REKLAMA
  • #1 1577959
    dkijora
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Czy mógłby mi ktoś pomóc ?? Proszę o poradę w jaki sposób wpisać kod do radia Volvo CR-802.Mam oryginalny kod który po wystukaniu zamiast się uruchomić wyłącza radio. Tak jakby kod był nieprawidłowy.Czy wie ktoś dlaczego tak się dzieje ??
  • REKLAMA
  • #2 1807295
    maryanek
    Poziom 14  
    Ocena: 17
    witam
    mam ten sam problem na wyswietlaczu pojawia sie napis off tak ?
    jesli chcesz probowac ponownie trzeba odlaczyc pamiec polaczyc z plusem i ponownie zetknac z minusem i mozliwosc wpisania kodu powraca problem w tym ze tez mam oryginalny kod wpisany na paszporcie volvo dolaczonym do tego radia i mam to samo a radio wyglada na prawie nieuzywane wiec co z nim jest nie tak ?
    czy ktos moze odpowiedziec ?
  • REKLAMA
  • #3 1807315
    trytronik
    Poziom 22  
    Ocena: 15
    Jeśli wychodzi po wstukaniu kodu napis OFF tzn, że kod jest nie prawidłowy. Trzeba odczytać pamięć i wyciągnąć z niej kod.

Krzysztof
  • REKLAMA
  • #4 1807609
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1409
    Kolego Trytronik chyba coś pomyliłeś , o ile dobrze pamiętam CR-802 to tzw. "zworkowiec" SC-802 jest z EEPROMem.

Dać komuś kto w tym siedzi to najproszcza rada , albo klawisz szukaj
  • #5 1982534
    dkijora
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Dzięki za pomoc.Ale już sobie dawno poradziłem lecz niestety już nie pamiętam w jaki sposób.Radio nie było moje, dlatego nie pamiętam.Obiecuję że jak dojdę czyje to było radio to napiszę w jaki sposób sobie poradziłem, żeby pomóc innym :) Pozdro
REKLAMA