witam, mam problem, ponieważ gdy parę minut temu siedziałem sobie na youtube wyskoczyło mi, że program (co do dwóch pierwszych liter mogę się mylić) FGHD WEB przestał działać, i zaraz za tym przestały mi działać wszystkie przeglądarki (Nie można nawiązać połączenia z serwerem proxy). dodam że internet ogólnie jest, bo inne komputery, smartfony, konsole itp mają internet, mój komputer też ma internet, steama odpalę, na ts'ie pogadam z innymi, ale każda strona na obojętnie jakiej przeglądarce na moim komputerze nie działa. dodam, że po diagnostyce znalazłem nieco dokładniejszy komunikat: "Konfiguracja urządzenia lub zasobu (serwer proxy sieci Web) nie umożliwia akceptowanie połączeń przy użyciu portu 8118". próbowałem sam znaleźć rozwiązanie, ale powiem że w sieciach nie jestem zbytnio ogarnięty.
A i muszę jeszcze dodać, że robiłem przywracanie systemu z wczoraj, i nic to nie dało.
EDIT-------------------------------------------------
Haha, ogarnięte, wystarczyło tylko wyłączyć serwer proxy dla sieci lan, temat można zamknąć
A i muszę jeszcze dodać, że robiłem przywracanie systemu z wczoraj, i nic to nie dało.
EDIT-------------------------------------------------
Haha, ogarnięte, wystarczyło tylko wyłączyć serwer proxy dla sieci lan, temat można zamknąć