Ostatnio mocno reklamowany na onecie. Model 5 calowy za 299 zł z dożywotnią aktualizacją map za free. Ruska nawigacja (jak większość wykonane w kitaju). Ma ktoś? Czy jest coś warte?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregrzespl wrote:Jedyny problem to przy zamykaniu programu AutoMapa nawigacja pisze nie wyłączaj nawigacji trwa zamykanie.... czy coś takiego.
Dzaro5 wrote:W tych nawigacjach jest coś że programy się nie zamykają tylko wiszą, testowałem na AM i igo.
Quote:1) podpinamy nawigację do kompa
2) Zmieniamy nazwę katalogu Navitel na Navitel_oryginal
3) instalujemy Auto Mapę na nawigacji (ja instalowałem na karcie SD i później gotowy program skopiowałem do pamięci nawigacji)
4) zmieniamy nazwę katalogu AutoMapa na Navitel
5) w katalogu Automapa jest plik startujący wceAm.exe , zmieniamy jego nazwą na Navitel
6) uruchamiamy ponownie nawigację i cieszymy się z AutoMapy na Navitel e500
Jedyny problem to przy zamykaniu programu AutoMapa nawigacja pisze nie wyłączaj nawigacji trwa zamykanie.... czy coś takiego. Przyciskamy na chwilkę przycisk Power i wyskakuje komunikat o wyłączeniu lub uśpieniu Navitela.
Quote:Podmień plik Navitel.exe w katalogu Navitel na AutoMapa.exe + zmiana nazwy
melonowy wrote:Tylko nie bardzo rozumiem co znaczy "+ zmiana nazwy"
Czy wstawiony plik AM.exe nazwać Navitel, czy jak?
grzespl wrote:4) zmieniamy nazwę katalogu AutoMapa na Navitel
5) w katalogu Automapa jest plik startujący wceAm.exe , zmieniamy jego nazwą na Navitel
6) uruchamiamy ponownie nawigację i cieszymy się z AutoMapy na Navitel e500
anksma wrote:czy to po prostu opcja gpsa już taka jest że nie ma możliwości wyznaczenia trasy szybkiej?
anksma wrote:ale na razie nie mogę tego zrobić dopóki nie dowiem się czy informatyk mi wgra automapę