Siemasz, mój problem tak wygląda, że tablet lark i8 win ma strasznie mało miejsca na dysku ponieważ aktualizacja i wszystko zajmuje ponad połowę miejsca i zostało mi cały kij (600mb z 16gb) więc poczytałem na forum, że można usunąć partycje recovery (odzyskiwania systemu) partycję usunąłem ale razem z windowsem nie wiem co zrobić mam błąd podczas włączania tableta wyskakuje takie coś:Komputer wymaga naprawy wymagane urządzenie jest niepodłączone lub niedostępne. Kod błędu: 0xc0000225 użyj narzędzi odzyskiwania na nośniku instalacyjnym. Jeśli nie masz żadnych nośników takich jak dyski lub urządzenia USB, skontaktuj sięz administratorem systemu lub producentem komputera.
Naciśnij klawisz systemu windows w celu przejścia do ustawień oprogramowania układowego UEFI.
Proszę o pomoc, utworzyłem bootowalnego pendrive programem (Ultra Iso) lecz nie wiem jak zainstalować bo go nie czyta w tablecie. Help, z góry dzięki za fatygę.
Z góry dodaję, że tablet jest nowy mam go niecałe 3 tygodnie i już popsułem..
Naciśnij klawisz systemu windows w celu przejścia do ustawień oprogramowania układowego UEFI.
Proszę o pomoc, utworzyłem bootowalnego pendrive programem (Ultra Iso) lecz nie wiem jak zainstalować bo go nie czyta w tablecie. Help, z góry dzięki za fatygę.
Z góry dodaję, że tablet jest nowy mam go niecałe 3 tygodnie i już popsułem..