Witam , mam komputer Deel Optiplex 745 , komputer strasznie mi muli nie wiem dlaczego , a parametry tez nie są złe
-procesor Pentium D 2x3.00Ghz
-Pamiec ram 1gb ddr2
-Dysk twardy 200gb Sata (Wgrany Windows vista ultimate aktywowany)
Co masz na myśli mówiąc "muli"? Następuje to podczas dużego obciążenia, czy cały czas? W jakiś konkretnych programach, grach?
Zamieść screena z CDI
http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html Również zamieść screena z HWiNFO z zakładki "sensor"
www.hwinfo.com
Po przeskanowaniu przy pomocy frst, zamiesc logi w zalaczniku. Kliknij na "Odpowiedz" pod postem (nie ta pod oknem szybkiej odpowiedzi!) i tam masz opcje dodawania zalacznikow.
Użytkownik zgłasza problem z komputerem Dell Optiplex 745, który działa wolno mimo zainstalowanego systemu Windows Vista Ultimate oraz posiadania procesora Pentium D 2x3.00 GHz i 1 GB RAM. W odpowiedziach zasugerowano, aby użytkownik przeskanował system za pomocą narzędzi AdwCleaner i Malwarebytes, a także dostarczył logi z narzędzia FRST w celu dalszej analizy. Wskazano, że niski poziom pamięci RAM może być przyczyną spowolnienia działania komputera, a użycie programów takich jak CCleaner i Advanced SystemCare nie przynosi oczekiwanych rezultatów. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.