logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór radia z CD/MP3 do auta za ok. 550 PLN: Pioneer, Clarion czy Alpine?

bhtom 21 Cze 2005 14:19 1566 9
REKLAMA
  • #1 1595228
    bhtom
    Poziom 39  
    Ocena: 604
    Witam. Mam pytanie:
    Jakiej firmy radio z cd/mp3 najlepiej kupić do auta?
    Kwota jaką mogę wydać to ok. 550 pln.
    Zastanawiam się nad:
    Pioneer Deh 4700
    CLARION DB358RMP
    Alpine CDE-9843 (trochę droższe)

Które najlepiej kupić.
    Dzięki za informacje.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1595305
    daaanek

Poziom 17  
    Ocena: 8
    bhtom napisał:
    Witam. Mam pytanie:
    Jakiej firmy radio z cd/mp3 najlepiej kupić do auta?
    Kwota jaką mogę wydać to ok. 550 pln.
    Zastanawiam się nad:
    Pioneer Deh 4700
    CLARION DB358RMP
    Alpine CDE-9843 (trochę droższe)

Które najlepiej kupić.
    Dzięki za informacje.
    Pozdrawiam.

sam się zastanawiam nad Pioneer 4700. proszę o opinie
    Konto firmowe:
    Speedmax
    Szerzyny 532, Szerzyny, 38-246 | Strona WWW: www.speedmax.net.pl
  • REKLAMA
  • #3 1600892
    Rafał20
    Poziom 23  
    Ocena: 5
    Ja mam u siebie wlasnie CLARION DB358RMP i jestem zadowolony:-)
  • REKLAMA
  • #4 1601029
    kolbi
    Poziom 16  
    Ocena: 44
    Ja mam clarion 838 Rmp i też jestem zadowolony.
  • REKLAMA
  • #5 1935729
    gzesp
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    mam db358rmp Clarionika i super smiga polecam w niemczech kosztuje okolo 400zl
  • #6 1935821
    ToLo84
    Poziom 16  
    Ocena: 51
    tylko ALPINE, mialem kenwooda pioneera i blaupunkta w podobnym przedziale cenowym i jakosc dzwieku byla najlepsza z alpiny (dalo sie odczuc po zmianie samego radia)
  • #8 1936687
    philsonic
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Witam!!

Ja mam JVC KD-G 312 i fajnie wymiata! Ale z tego co slyszalem (czytalem nie pamietam) to kenwood w tej granicy cenowej kladzie wszystkich. Gdybym mial teraz kupic radio to kenwood alpo alpine.
  • #9 1936869
    coobah
    Poziom 17  
    Ocena: 10
    philsonic napisał:
    Witam!!

Ja mam JVC KD-G 312 i fajnie wymiata! Ale z tego co slyszalem (czytalem nie pamietam) to kenwood w tej granicy cenowej kladzie wszystkich. Gdybym mial teraz kupic radio to kenwood alpo alpine.

dokładnie!! ja przewalilem przed zakupem radia mase roznych stron z opiniami. Bylem nastawiony na zakup Pionka 4700MP, ale po okolo 7 godzinach wertowania netu i czytania opinii uzytkownikow zdecydowalem sie na tego Kenwood'a. I nie żałuje!! Gra jak na te pieniadze naprawde super, a funkcji ma wystarczajaco. Z braku polskiej instrukcji i tak jeszcze wszystkiego nie rozszyfrowałem ;)

szczerze polecam
    pozdr
  • #10 1939711
    lucash
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    tylko alpina.Nie wiem jak tobie ale moim zdaniem alpina najfajniej wygląda.Sam mam zamiar sobie kupić ten model co ty ale w niemczech może coś taniej uda mi się załątwić więc czekam :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Dyskusja dotyczy wyboru radia samochodowego z odtwarzaczem CD/MP3 w budżecie około 550 PLN, z rozważanych modeli: Pioneer DEH-4700, Clarion DB358RMP oraz Alpine CDE-9843. Użytkownicy pozytywnie oceniają Clarion DB358RMP, podkreślając jego niezawodność i dobrą jakość działania, często wskazując na atrakcyjną cenę, zwłaszcza na rynku niemieckim. Zwolennicy Alpine podkreślają wyższą jakość dźwięku w porównaniu do Pioneer, Kenwood i Blaupunkt w podobnym przedziale cenowym, a także estetykę wykonania. Pojawiły się także rekomendacje modeli Kenwood i JVC, które według opinii mają dobre brzmienie i funkcjonalność w tej klasie cenowej. Wybór zależy od preferencji dotyczących jakości dźwięku, funkcji oraz ceny, z przewagą Clarion i Alpine jako najczęściej polecanych marek w tej kategorii.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA