Nie tak dawno nabyłem na Allegro drukarke model wymieniony wyżej, drukowała świetnie przebieg raptem 2 ryzy. Kaseta widac troche przerobiła, ale wydruki świetne. Problemy zaczęły sie po dosypaniu proszku, a mianowicie: od spodu czarna kreska w poprzek kartki, mam wrażenie że brudzi ta rolka z gąbka, wydruk końcowy wyglada niby dobrze bo wyczernione i w ogóle, ale dookoła tekstu, obrazka widac jakby dymek, jakby ktoś rozmazal tekst palcem, no i jest pare plam wygladaja jakby beben sie odwzorował.
Kaseta rozbierana juz chyba ze 3 razy przeze mnie, bebechy drukary tez ogladalem i jest ok tzn. najmniejszych śladow użycia.
No i stąd moje pytanie, czy to wina bebna czy może toner zamienic na orginalny???? Takie moje wnioski po przeczytaniu paru postów.
Z góry dzieki za podpowiedż
))
Kaseta rozbierana juz chyba ze 3 razy przeze mnie, bebechy drukary tez ogladalem i jest ok tzn. najmniejszych śladow użycia.
No i stąd moje pytanie, czy to wina bebna czy może toner zamienic na orginalny???? Takie moje wnioski po przeczytaniu paru postów.
Z góry dzieki za podpowiedż