Witam mam taki mały problem, dołączę schemat alarmu, a tu wyjaśnię o co chodzi, jest pewien problem w oznakowaniu kabli, otóż na schemacie jest jeden kabel z oznakowaniem GND ale w samym alarmie mam z takim oznakowaniem GND 2 kable jeden z nich ma blaszkę, i jeszcze jest jeden kabel z oznakowaniem ESTR na schemacie a w samym alarmie są też z takim oznakowaniem ESTR 2 kable na jednym z nich jest stałe napięcie +12V a na drugim napięcie +12V się pojawia w momencie gdy kliknę na pilocie 2 razy w ciągu jednej sekundy błyskawicę, czyli przycisk odpalania motocykla z pilota, i teraz jest jeszcze jeden kabel z oznakowaniem -OUT którego w samym alarmie niema, a co do kabli ESTR to jak podpinałem jeden pod rozrusznik na którym się pojawiało +12V w momencie kliknięcia na przycisk w pilocie to faktycznie motocykl mi odpalał ale po zgaszeniu silnika mi alarm się zawieszał i musiałem odpinać zacisk od akumulatora, są jeszcze 2 przewody z oznaczeniem CUT nie bardzo wiem jak je podłączyć. Nie wiem czyżby jeden z kabli z oznaczeniem GND albo ESTR był tym kablem -OUT. Proszę o pomoc