logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP Pavilion g6- 2260 ew - Nie działa w ogóle przywracanie systemu Windows 8

karkon94 23 Mar 2016 18:14 996 0
REKLAMA
  • #1 15549375
    karkon94
    Poziom 8  
    Ocena: 6
    Witam,

od kilku dni mój laptop powoli pracuje- zawiesza się, strony uruchamiają się wolno itd. Na samym początku uruchamiania się systemu pojawiał się program tencent- wszystkie napisy były po chińsku/japońsku. Postanowiłem usunąłem to Adwcleaner'em. Nie mogę otworzyć w starcie właściwości Komputera. Nie ma nawet menedżera urządzeń. Dodam, że w ogóle nie działa dźwięk- przycisk działa (pokazuje jest ile procent głosu). Jeszcze jedno nie ma w services.msc woluminu- Volume Shadow Copy. Nie mogę użyć nawet polecenia sfc/scannow w cmd- pojawia się komunikat ,,Windows Resource Protection could not start the repair service". Jak użyłem jeszcze raz sfc/ scannow to jest napisane: sfc /VERIFYONLY. Zastanawiam się jeszcze co może być tego przyczyną- jakiś wirus? W ogóle punktu przywracania nie da się zrobić- ,,Narzędzie Przywracanie systemu prawdopodobnie nie działa poprawnie w tym systemie. Składnik usługi Kopia woluminów w tle napotkał na nieoczekiwany błąd. Sprawdź dziennik zdarzeń aplikacji, aby uzyskać więcej informacji. (0x80042302)". Chciałem zrobić test głosu- a tu ,,Nie można odtworzyć dźwięku testowego.". Na klawiaturze jest jeszcze zablokowany przycisk f12 (przedwczoraj jeszcze działał)- gdzie mogłem włączyć tryb samolotowy. Zniknęło mi w ustawieniach kafelkowych- bezprzewodowych: Bluetooth i Wi-Fi. Jest problem z wyświetleniem w Zarządzeniu komputerem :,,Nie można połączyć się z Usługą dysków wirtualnych". CZY JEST KTOŚ KTO SIĘ ZNA NA NAPRAWIE WMI w WINDOWSIE 8? Zadam pytanie: Czy będzie można powrócić do ostatniej działającej zmiany- gdzie działał dźwięk itd. ? Czy będzie potrzebny serwis?

Podaję parametry laptopa:

HP Pavilion g6- 2260ew

Procesor: 2,5 GHz Intel Core i5-3210M

System operacyjny: Windows 8 64- bitowy

Pamięć: 6144MB RAM

Karta graficzna: Intel® HD Graphics 4000 + AMD Radeon HD 7670M
    Załączniki:
    • Shortcut.txt (168.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • FRST.txt (51.87 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Addition.txt (42.52 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA