logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

zmywarka Whirlpool ADG 6340 WH - nie pracuje nic- ciemność

agata_r 08 Kwi 2016 23:51 900 1
REKLAMA
  • #1 15590192
    agata_r
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Dzień dobry
    Zmywarka Whirlpool ADG 6340 WH w zabudowie nr serwisowy 854234010710 ma pokrętło które się zaświeca ustalając program mycia i guzik startu, który po naciśnięciu się zaświeca.
    Ale tym razem NIC :( ciemno i głucho. Czy się jej zmarło czy to tylko zawał?
    Wcześniejsze mycie przerwała w połowie, tak jakby wywaliło stopki, ale tak nie było, wyciągnęłam wtyczkę z gniazdka i włożyłam, ruszyła i skończyła mycie.
    Tym razem już w ogóle nie ruszyła. Gniazdko jest dobre bo lodówka na nim pracuje.
    Pomocy! mógłby to jakiś fachowiec z Krakowa naprawić?

Pozdrawiam
    Agata
  • REKLAMA
  • #2 15615734
    agata_r
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Dzień dobry
    Huraaa! Zmywarka naprawiona!
    Pomógł stary dobry znajomy, który rozebrał drzwiczki zmywarki i stwierdził przerwany kabel z zasilania.
    Wszystko ładnie połączył i zmywarka ożyła :)
    Kilku "fachowców" do których dzwoniłam nie raczyli przyjść bo: "to stary sprzęt i pewno padł moduł a jego już nie produkują" (w hurtowniach są jeszcze części -pytałam)
    Najlepiej to wyrzucić i kupić nowe -zgroza.
    Szkoda że nikt z forum nie podpowiedział że może to być coś takiego, wtedy łatwiej znaleźć kogoś do pomocy, niekoniecznie speca w tej dziedzinie.
    Pozdrawiam Agata
REKLAMA