Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Vectra modem Cisco EPC3928S nie działa

wsxxc 10 Apr 2016 21:55 5634 6
    wsxxc
    Level 2  
    Cześć,
    mam problem z modemem. Mam internet z Vectry, router z modemem były dobrze połączone i współpracowały ze sobą, od jakichś 3 tyg net się resetował, ale zrzucaliśmy to na słaby zasięg. Rzecz w tym, że 3 dni temu modem jakby nie chce się włączyć, swieci sie tylko lampka "online", reszta nie. W końcu niby załapał i zaświeciła się lampka "power", ale reszta lampek mryga jak przy resecie i nie chce się ustabilizować. Czy ktoś wie z czym to może być problem? Czy modem do wymiany, czy można to jakoś uratować?
    Dzięki!
    User removed account
    Level 1  
    wsxxc
    Level 2  
    Dziękuję za odpowiedź!
    Niestety żadna ze stron się nie wczytuje, więc jutro zgłoszę to do Vectry, bo niestety od piątku nikt nie odbiera.

Jeszcze tylko jedno szybkie pytanie - czy to oznacza, że modem zdechł i konieczna będzie wymiana, czy póki co nie można tego określić? Jestem kompletnie zielona w tych tematach, ale niestety ciekawość górą.
    User removed account
    Level 1  
    wsxxc
    Level 2  
    Tak, rachunki opłacone, więc nie to jest problemem :)
    mbo
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Modem jest uszkodzony - zgłoś problem do operatora.
    Atteelectronics
    Level 12  
    To akurat proste rozwiązanie,tym bardziej jeżeli wykonałeś wszystkie kroki powyżej,jedyna opcja jaka pozostaje to uszkodzony,wadliwy modem,zgłoś jego reklamację u operatora i daj znać czy wymienili go na nowy.