logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak otworzyć tablet Lenovo Yoga 2-1050L 10 cali? Problem z wejściem do ładowarki

dfj 24 Kwi 2016 19:08 7209 4
REKLAMA
  • #1 15627306
    dfj
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Mam problem z wejściem do ładowarki i chcę otworzyć tablet ale nie mam pojęciami jak
  • REKLAMA
  • #2 15628866
    krys06
    Poziom 29  
    Ocena: 190
    Obudowy tabletów, w większości złożone na tzw"zatrzaskach". Delikatnie podważając, z wyczuciem, ostrzem noża, usłyszymy "klik",to puszcza zatrzask. Tablet w większości posiada na dłuższym boku 3 takie zatrzaski, na krótszym 2, usytuowane w większości symetrycznie. Wymagane wyczucie, cierpliwość, nic na "siłę"
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 15630775
    samonek4
    Poziom 13  
    Ocena: 47
    Aby to prawidłowo wykonać należy posiadać przyssawkę. Trzeba też odkręcić wszystkie śrubeczki pochowane pod naklejkami.

Pobierz sobie tego PDF-A(strona nr: 32):
    Lenovo Yoga 2 - Service Manual
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 15736138
    MarekK.
    Poziom 10  
    Ocena: 5
    dfj napisał:
    Mam problem z wejściem do ładowarki i chcę otworzyć tablet ale nie mam pojęciami jak
    . Ładowarkę można rozebrać po ogrzaniu jej obudowy np.opalarką.Wtedy obudowa staje się plastyczna i trzeba ją delikatnie rozwinąć na boki aby wyjąć środek . Przy montażu jak wsadzisz bebechy to trzeba ją ponownie podgrzać i powinna się ładnie zejść ewentualnie pomóc jej dociskając palcami
  • #5 16411151
    dfj
    Poziom 7  
    Ocena: 1
    Problem rozwiązany. Dzięki samonek4.
REKLAMA