Witam. Posiadam Citroena Xsare I 2000r model juz z BSI a buda przedliftowa. Posiadałem oryginalna instalacje centralnego zamka ale dodana centralkę CarProtect BX40 która padła. Kupiłem pełen alarm Cyklop SM200 i mam problem z podłączeniem. Centralny zamek reaguje załącza się i rozłącza, alarm się uzbraja, działa alarm wstrząsowy, działa alarm po załączeniu plusa po zapłonie. Działają wszystkie funkcje prócz dwóch których nie umiem podłączyć. Nie wiem jak podłączyć światła kierunkowskazy aby mrygały odpowiednio przy uzbrajaniu i rozbrajaniu oraz nie umiem podłączyć tak drzwi kierowcy aby włączały syrenkę po otwarciu ich przy uzbrojonym alarmie, oraz aby działało samouzbrajanie czyli jak otworze auto ale nie wejdę do niego to aby auto zamkneło się. Udało mi się dojść do momentu gdzie samochód uzbraja się ciągle po określonym czasie mimo ze do niego wszedłem oraz udało mi się tak podłączyć, ze samochód się sam nie uzbraja po wejściu ale tez nie uzbraja się sam pomimo ze nie otworzyłem drzwi. Czy ktoś montował w Xsarze alarm i może podpowiedzieć jak to zestroić z Cyklopem. Dziękuję i pozdrawiam.