logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mz Etz 150 - Akumulator nie ładuje się po wymianie regulatora i cewki

dawluc100 17 Maj 2016 17:21 1080 0
REKLAMA
  • #1 15680682
    dawluc100
    Poziom 1  
    Cześć wszystkim, jestem początkujący na tym forum ale chciałbym zasięgnąć po radę.
    A mianowicie mam problem z moją mz-ką, dostałem ją za darmo od wuja przerobioną na crossa, podobno stała na dworze tylko pod jakąś folią i była zatarta. Przygarnąłem ją do siebie zrobiłem szlif cylindra, wymieniłem tlok a noi nie miała elektryki wgl bo ją wujo wyjął, podłączyłem ją na krótko jak w załączniku jednego bodajże z tych forumowiczów,odpalała na pych ale nie ładowala akumulatora aż wkoncu zgasla i drugi raz nie odpaliła.nie mogę dojść dlaczego,niedawno wymieniłem regulator z mechanicznego na elektryczny i cewke po ich wymienię ponowiłem jej odpalenie, kontrolka od ładowania zaswiecila się (jak nigdy) i zacząłem z popychu zapaliła na chwilę i spowrotem zgasla i już jej nie mogę odpalić, wydaje mi się że rozładowany został akumulator ponieważ gdy stykam kabelkami to nawet nie iskrzy (dzień wcześniej był ładowany) . Myśle że znajdzie się jakiś dobry mechanik który pomoże mi rozwiązać ten problem, pozdrawiam Dawid :D
    Załączniki:
    • Mz Etz 150 - Akumulator nie ładuje się po wymianie regulatora i cewki Screenshot_2016-05-11-16-31-13.png (106.56 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Mz Etz 150 - Akumulator nie ładuje się po wymianie regulatora i cewki 1462387395254.jpg (72.91 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA