Witam, mam problem, który był już poruszany na forum.
Po wymianie procesora jest brak sygnału - w ogóle nie pokazuje obrazu, choć komputer pracuje tzn.wiatraczki wentylatory się kręcą, ale dioda nie miga. Czasami jak zresetuje komputer zaskakuje, ale po załadowaniu systemu wyskakuje niebieski ekran i ciąg cyfr i nie pamiętam jakie, ale jest dużo zer. W międzyczasie jest też informacja, że "reset CPU Setup in CMOS".
Próbowałem wchodzić, ale nie mogę znaleźć ostawień procesora.
Używam płyty Gigabyte GA-M61PME S2, kartę graficzną nVidia Geforce 8600.
Płyta działa z CPU AMD Athlon 64 2,4 GHz, a chcę zainstalować AMD Athlon 2x64 2,6 GHz i po jego włożeniu występują takie objawy jakie opisałem.
BIOS płyty został zaktualizowany do najnowszego, więc już nie wiem co może być nie tak.
Pierwszy i ostatni raz koledze post skorygowałem. Zobowiązuję Cię do utrzymania wysokiego poziomu wypowiedzi na forum. swiercm.
Po wymianie procesora jest brak sygnału - w ogóle nie pokazuje obrazu, choć komputer pracuje tzn.
Próbowałem wchodzić, ale nie mogę znaleźć ostawień procesora.
Używam płyty Gigabyte GA-M61PME S2, kartę graficzną nVidia Geforce 8600.
Płyta działa z CPU AMD Athlon 64 2,4 GHz, a chcę zainstalować AMD Athlon 2x64 2,6 GHz i po jego włożeniu występują takie objawy jakie opisałem.
BIOS płyty został zaktualizowany do najnowszego, więc już nie wiem co może być nie tak.
Pierwszy i ostatni raz koledze post skorygowałem. Zobowiązuję Cię do utrzymania wysokiego poziomu wypowiedzi na forum. swiercm.