logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wsad do radia Alpha 4 z procesorem D17011GFE91 - poszukiwany

Kamiloliwa 29 Cze 2005 13:05 1536 8
REKLAMA
  • #1 1615476
    Kamiloliwa
    Poziom 20  
    Ocena: 38
    Witam czy jest ktoś w stanie mi pomóc mam radyjko Apha 4 na procesorze D17011GFE91 i jest mi bardzo potrzebny wsad tego układu pozdr sprtv
  • REKLAMA
  • #2 1615629
    lech-tech
    Poziom 15  
    Ocena: 18
    Napisz chociaz jaka masz tam pamięc i jakiego producenta jest to radyjko!!
    podaj te parametry to powinienem coś znaleść
  • Pomocny post
    #3 1616145
    kotlo
    Poziom 16  
    Ocena: 13
    Prosze
    pozdrawiam kotlo
    Załączniki:
    • alpha4.rar (631 Bajtów) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 1616662
    Kamiloliwa
    Poziom 20  
    czy ten wsad napewno jest do tego procesora bo on nie ma pamięci zewnętrznej!!! o co pytał się kolega
    Lech-techjest tylko sam procesor pozd;sprtv
  • #5 1617542
    gumisie
    Poziom 43  
    Ocena: 2483
    Może to się Tobie Przyda

Kolego, nim znów wyślesz nie swój opis to zastanów się co jest on wart i czy akurat pasuje to tematu! <SławeK>
    Załączniki:
    • Alpha_IV.rar (1.23 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 1618098
    gumisie
    Poziom 43  
    Sławek przykładowy bin i 2 txt. jest mojego autorstwa jako przykład, a ten opis z pewnimi poprawkami jest CYTATEM ogólnie dostępnym na tym forum jak sprawdzałem stare posty to i Ty również cytowałeś ten opis.
  • REKLAMA
  • #7 1618155
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Po pierwsze koledze chodziło o wsad do procesora a nie o to co procesor zapisuje tylko w pewnym momencie. To nie dość że nie ta wielkość pliku to jeszcze niekompletne. Normalna zawartość wygląda inaczej, jest w niej więcej danych.
    Po drugie skoro już było to po co jeszcze raz cytujesz.
    A po trzecie widzę że masz blade pojęcie o tym radiu.

SławeK
  • REKLAMA
  • #8 1618204
    gumisie
    Poziom 43  
    Może lub napewno jeste w błędzie ale ja zrozumiałem że kolega ma rodio Grundiga AlphaIV co wynika z procka i ma ochotę je uruchomić. Te 4 ostatnie komórki wystarczą komuś o ile chce sam sobie policzyć a większość tzw. dobrych doradców ma kalkulatory i na podstawie tych komórek mogło by podać code (ale zaraz padnie stwierdzenie: niema nic za darmo). Sławek ja specjalnie nie podałem całej zawartości tego binu bonieważ to jest zbędne, przecież code jak kiedyś mi sam pisałeś jest w procku. To była tylko porada oparta na pow.CYTACIE.

Dodano po 7 [minuty]:

A4 A9 7F BB 44 C0 44 C0
    code 0501. I teraz sprawdż.[/b]
  • #9 1619248
    Kamiloliwa
    Poziom 20  
    Witam mam teraz problem mam radyjko VV alpha4
    z procesorem co jest podany w temacie i nie wiem który wsad będzie pasował do tego modelu ????pozd;

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest wsad (firmware) do procesora D17011GFE91 stosowanego w radiu Alpha 4. Dyskusja wskazuje, że procesor ten nie posiada pamięci zewnętrznej, co komplikuje znalezienie odpowiedniego wsadu. Uczestnicy forum sugerują podanie szczegółów dotyczących pamięci i producenta radia, aby ułatwić identyfikację właściwego pliku. Pojawiły się również uwagi, że dostępne pliki wsadu są niekompletne lub nieodpowiednie pod względem rozmiaru i zawartości danych. Wspomniano, że kod radiowy jest zapisany w procesorze, a nie w zewnętrznej pamięci, co oznacza, że wsad powinien być specyficzny dla modelu i wersji urządzenia. Autor potwierdził, że posiada radio VV Alpha4 z procesorem D17011GFE91 i nadal poszukuje kompatybilnego wsadu. W dyskusji pojawiły się przykładowe fragmenty binarne i kody, jednak brak jest pełnego, potwierdzonego wsadu do tego modelu.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA