Witam. Posiadam golfa 3 od listopada jest to rocznik 96 ze wspomaganiem .czytałem na forum już podobne tematy na temat mojego problemu lecz nie znalazłem rozwiązania . A mianowicie : odpalam samochód obroty automatycznie wskakuja na 3 tyś przekazuje ibnormalnie trzyma 900-1000 ale to jak samochód postój kilka godzin albo noc. Ale to w sumie mały problem . Najgorszy jest taki ze gdy się rozgrzeje niebtrzyma niskich obrotów faluja one od 500 do 800 nawet cały czas albo trzyma za nisko same 600 aż samochód drży . Objaw nasila się gdy włączę światła , dmuchawe , przekrece kierownica potrafi wtedy nawet zgasnac. Męczące to jest i denerwujące gdyż byłem juzbubkilkubspecjalistow którzy wymienili prawie wszystko a nic nie pomogło . Wymienione zostało : przepustnice która była adaptowana , świece , kable zapłonowe , kopuła , akumulator, alternator wszystkie filtry , masa była sprawdzana . Cały wydechvrobiony kolektor ssący sprawdzany odma wyczyszczona . Cewka sprawdzana niby wszystko okej jest . Mechanicy łapią się za głowę bo juz kończą im się pomysły . Jedynie co mogłem trafić to trafna przepustnice ale komputer nie pokazuje żadnego błędu . Nawet sondę wymieniłem i katalizator dałem . Czytałem się ze to może być od pompy paliwa ale tennobjaw jest zarówno na gazie i na benzynę to raczej odpada . Była rowniezbsugestia ze od centralnego ale czy to możliwe przecież centralny nie grzeje silnika i nie robi takich cyrkow ze faluha obroty . Spalanie miałem około 8 L gazu na poczatku yeraz jest to 12 -.- nie wiem już co zrobić może Wy macienjakis pomysł . pomysł gorybdziekuje