No dobra, ale tam pisze że upłynął zbyt długi okres czasu od ostatniej synchronizacji lub końcówka nie jest zsynchronizowana. To wszystko bzdura bo ostatni raz zsynchronizowało mi 3 dni temu a końcówka się zgadza i to z serwera "Time.nist.gov". A dzisiaj mi wypisuje ze upłynęło zbyt dużo czasu. To co ile dni się synchronizuje skoro następna ma być 17.06 i to nie będzie zbyt długi okres czasu ? Zawsze synchronizowałem z tego serwera bo zawsze się synchronizowało a z time.windows.com nie zawsze i powstawał w Panelu Sterowania w Dzienniku Zdarzeń błąd
Zmieniłem i zsynchronizowało. Czekaj teraz z tamtego też tylko zmieniłem czas w sekundach ręcznie. Nie rozumiem czyżby to miało takie znaczenie przecież samo ma synchronizować ?
✨ Użytkownik miał problem z synchronizacją czasu w systemie Windows XP, otrzymując komunikat o zbyt długim okresie od ostatniej synchronizacji. Po zmianie serwera na time.windows.com oraz ręcznym ustawieniu czasu, synchronizacja została pomyślnie przeprowadzona. Użytkownik zauważył, że serwer "Time.nist.gov" działał lepiej w przeszłości, ale ostatecznie problem został rozwiązany przez zmianę serwera. W dyskusji podkreślono, że serwery mogą czasami nie działać, co jest normalne. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.