Witam, mam poważny problem z tabletem, zachciało mi się instalacji windowsa 8 na tablecie goclever insignia 2 1010 win z windows 10. Podczas instalacji ósemki sformatowałem partycje systemowe ale zostawiłem partycję recovery, niestety instalacja się nie zakończyła sukcesem, znaczy się wszystko działało ale nie działał dotyk ekranu ( brak sterowników chyba ) powróciłem do 10 i niestety to samo brak dotyku ekranu ( ma klawiaturę ) postanowiłem z korzystać z recovery niestety po naprawie systemu zainstalował się na czysto. Teraz przechodzę do sedna sprawy, programem EASEUS Todo Backup Free 9.2 wydobyłem całą partycję recovery i zrobił mi backup w pliku PBD ( 211 Mb ) i moje pytanie jak utworzyć pendrive z takim plikiem ? mam jeszcze jedną kopie zrobioną programem tej samej firmy ale tym razem wydobyłem wszystkie pliki czyli cały windows 10 i sterowniki ( po rozpakowaniu 7zip jest tam 1,5 Gb plików ) czyli firmowe recovery wygląda to tak:
I moje pytanie jak zrobić z tego obraz systemu na pendrive ? Bardzo proszę o pomoc bo zależy mi na dotyku ekranu.
I moje pytanie jak zrobić z tego obraz systemu na pendrive ? Bardzo proszę o pomoc bo zależy mi na dotyku ekranu.