Witam . Posiadam laptopa Acer Aspire 5755G , miałem zainstalowanego na nim windowsa 10 lecz co chwila zrywało mi połączenie wifi i postanowiłem wrócić z powrotem do 7 . Przy instalacji na etapie wyboru partycji , nie ukazują się żadne dyski . Dodam ze sformatowałem dysk C oraz niewiem co mnie podkusiło , sformatowałem dysk recovery. Przy dalszej próbie instalacji system prosi o załadowanie sterowników , ściągnąłem stery ze strony acera do AHCI sata i wypakowałem je na pendrive i przy próbie instalacji pokazuje jeden sterownik , niby się ładuje ale po chwili wyrzuca komunikat o niepodpisanych sterownikach i żeby instalować podpisane stery . Bawię się już tak trzeci dzień i nic... Liczę na każda pomoc i pomysł
w biosie mam do wyboru tylko tryb ide lub AHCI i nic poza tym, w ogóle jakiś dziwny ten mój bios mi się wydaje jest . Proszę o poradę skąd pobrać odpowiednie stery bo te z acera nie działają . Niewiem jaka mam płytę główna bo nie mam jak tego sprawdzić , chyba ze ktoś zna sposób ...