logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć player MP3 przez modulator do radia samochodowego bez zakłóceń?

killer 07 Lip 2005 14:46 3149 2
REKLAMA
  • #1 1636138
    killer
    Poziom 19  
    Ocena: 17
    Witam
    Trafiłem na coś takiego:
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56946079

Co o tym myślicie?
    Jak miałbym kupić radyjko z mp3 i mieli mi je buchnąć, to chyba lepszym rozwiązaniem jest wsadzenie jakiegoś byle jakiego grajka nie rzucającego się bardzo w oczy i kupienie playera mp3 np 512MB.
    Wychodzę to zabieram playerka i po robocie.

Tylko te 88,7MHz troche martwią, bo jak ma włazić na tą częstotliwość jakś lokalna stacja to nie dobrze :( ( w Lublinie to Radio Bis)
    A to urządzonko nie posiada minimalnej regulcji częstotliwości nadawania.
    Posługiwał ktoś się czymś takim już?
    Bo innym rozwiązaniem jest dorobienie do radia wejścia CD-IN na np mini jack'u i też by było.
    Napewno ktoś ma jakieś ciekawe rozwiązanie.
    BO raczej nie uśmiecha mi się chować gdzieś radia i wyprowadzać panel na zewnątrz. NO jeszcze pozostaje panel atrapa, jednka niestety to już chyba jest troche rozpowszechnione i w lepszych furkach to nawet nie wiadomo co wsadzić żeby nie wzbudzało podejrzeń a jednocześnie nie kusiło wyglądem samego panelu-atrapy :)

Proszę o jakieś opinie.
  • REKLAMA
  • #2 1637149
    powerm
    Poziom 23  
    Ocena: 43
    Najrozsadniej to kupic dobrze odbierajace radyjko z wyjsciem AUX (dodatkowym) na panelu. Ewentualnie jesli jest mozliwe wyprowadzenie takiego wyjscia z tylu do schowka i szafa gra :)
    Sam szukam radia akceptujacego SDCard albo inne flashe (widzialem Blaupunkta) bo juz mam dosyc plyty a pamieci stanialy wystarczajaco.
  • #3 1637420
    Adam T.
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Radio ze slotem na karty jest TUTAJ
REKLAMA