logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Logitech G633 - Słuchawki przestają działać po 5 sekundach od podłączenia USB

lunej 18 Wrz 2016 16:09 1098 1
REKLAMA
  • #1 15939122
    lunej
    Poziom 1  
    Witam od wczoraj mam problem z słuchawkami a mianowicie gdy podłączam moje słuchawki pod USB przez pierwsze 5 sekund wszystko działa poprawnie, dzwięk mikrofon i tak dalej, lecz po tych 5 załóżmy 5 sekundach nagle dzwięk się zrywa tak jakby zwarcie może było czy coś, i już komputer nie wykrywa ani nie rozpoznaje urządzenia, próbowałęm juz podpinać je pod inny komputer iny kabel lecz problem jest nadal taki sam. Ma ktoś pojęcie czego mogłaby byc to wina? MOże się zalały komuś bez mojej wiedzy lub coś? Dodam jeszcze, że jak np podłacze od nowa słuchawki i zaczne bawić się mikrofonem wciągu tych 5 sekund gdy słuchawki działają jeszcze poprawnie to po tych 5sekundach dzwięk się zatrzymuje i jest taki piskliwy dzwięk. Bardzo prosiłbym o pomoc.
    windows 10. 64
    wersja programu logitech gaming software 8.83
  • REKLAMA
  • #2 21697970
    schadoweternallicz
    Poziom 2  
    Witam.
    Mam ten sam problem co kolega – słuchawki po podłączeniu działają około 5 sekund, muzyka gra, po czym kończy się trzaskiem. Po chwili proces się powtarza. To samo dzieje się, gdy je odłączę i podłączę ponownie.
    Próbowałem wymienić kabel na inny, ale problem nadal występuje.
    Model słuchawek: Logitech G632.

Macie jakieś pomysły, co mogłoby pomóc?
REKLAMA