logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Legalny Polsat jakie kanały są dostępne za te 29.90 pln???

covent 09 Lip 2005 21:50 2159 8
REKLAMA
  • #1 1641908
    covent
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Jak w temacie proszę powiedzcie mi jaki knałay będę miał jak wezmę ten zakichany pakiet?? Bo na stronie polsatu to nic jasno ni podają....
  • REKLAMA
  • #2 1642039
    madart
    Poziom 26  
    Ocena: 64
    Ja doplacalem za kanal filmowy tylko na ktorym jest AXN i ale kino! chyba a oporocz tego mam:
    discovery, animal planet, scince, travel&adventure, tvn, tvn7, tvn turbo, meteo, polsat1i2, tele5, viva polska, tvp1i2, polsat sport, cartoon network, jetix, reality tv, uroda i zdrowie i to tyle chyba.
    Uwazam ze to si bardziej opyla niz ta najnowsza cyfre bo tu jest kicha totalna w porownaniu z cena.
  • REKLAMA
  • #3 1642053
    covent
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Mi wystarczy tylko Tvn turbo, discovery, animal i tyle..... dzięki za podpowiedź. Wezmę ten pakiet bo chyba to lepsze niż kolejny ferdek, który nie wiadomo ile pochodzi...to w końcu tylko 30 pln a oglądam rzadko. To co jest w najtańszej cyfrze to porażka...
  • REKLAMA
  • #4 1642065
    Bonifacy
    Poziom 24  
    Ocena: 31
    hehehehtak to jest jak ktoś się napali na tani tuner. jak byś kupił coś lepszego (choć moze i uzywanego ) to byś pewnie nie załował. Jednak czy tak czy siak popieram w pełni twoje działenie i tez uważam że no to na co kazdy pluje jest lepsze od tego co kazdy zachwala (jakość/cena)
  • #5 1647740
    makaon
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    U mnie wszystko CAŁY czas działa na moim Fergusonie AF2818(łącznie z sharingiem) i nie lubię snobistycznych stwierdzeń: "tani" tuner, "tanie"DVD"(mam właśnie "tanią" mantę(określenie nie dosłowne pochodzi z innego postu) i jestem z niej BARDZO zadowolony!!!!!! Pozdrawiam
    A ha a czym się różni to "coś lepszego (choć moze i uzywanego )"(to cytat więc błędów nie poprawiam)???
  • #6 1648007
    The_Molka
    Poziom 19  
    Ocena: 40
    a tym sie roznie ze lepiej wyglada i ma wiecej funkcji, czesto jest latwiejsze w obsludze, widze ze nigdy nie miales chyba w domu czegos lepszego jak 'manta' i dlatego nie mozesz porownac. dla mnie kazda zlotowka wydana na najtansze fergusony (badz ich odpowiedniki) i na 'cyfroplusowe' philipsy to wyrzucenie kasy w bloto. Zwykly pionier 14 badz 1530 jest o wiele lepszy pod wzgledem stabilnosci, a jak kupupisz najtanszego dboxa2 (zwykly sagem 2xI mozna juz za 450zl wciagnac - czyli tyle co pionierki) to dopiero wtedy mozesz poczuc co to na prawde znaczy lepszy tuner. Nie wspominam o dreamboxach bo to iunna polka :) . Co do legalnego abo w polsacie to jestem jak najbardziej za, czesto ludzie nieswiadomie placa duzo wiecej za 'zrobienie' tunerka nizby placili zykle abo, no ale wiadomo 'rozkodowane znaczy tansze' :D, nie zrozum mnie zle nie jestem przeciwny tanim towarom, wrecz przeciwnie, ale nie moge zgodzic sie z twoja opinia. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #7 1775200
    piroman88
    Poziom 11  
    Chmm niezabardzo sie z tym zgadzam bo jesli ktos posiada na wlasnosc dajmy nato pionka 1530 i placi abo w polsaie to moim zdaniem jest to glupota bo wystarczy dokupic do niego dwa kabelki wgrac soft ogladac ;)
  • #8 1776947
    daaanek

Poziom 17  
    Ocena: 8
    covent napisał:
    Jak w temacie proszę powiedzcie mi jaki knałay będę miał jak wezmę ten zakichany pakiet?? Bo na stronie polsatu to nic jasno ni podają....

od pierwszego września cena za pakiet podstawowy wzrasta do 35 PLN
    Konto firmowe:
    Speedmax
    Szerzyny 532, Szerzyny, 38-246 | Strona WWW: www.speedmax.net.pl
  • #9 1778813
    ZetCe
    Poziom 11  
    A dodatkowo Polsat Sport ma być wyekstrachowany z podstawy i dostępny za dodatkowa kasę ku uciesze wielbicieli egzotycznych dyscyplin sportowych.

Podsumowanie tematu

✨ Pakiet legalny Polsat za około 29,90 PLN oferuje dostęp do kanałów takich jak AXN, Ale Kino!, Discovery, Animal Planet, Science, Travel & Adventure, TVN, TVN7, TVN Turbo, Meteo, Polsat 1 i 2, Tele5, Viva Polska, TVP 1 i 2, Polsat Sport, Cartoon Network, Jetix, Reality TV oraz Uroda i Zdrowie. Od 1 września cena pakietu podstawowego wzrasta do 35 PLN, a Polsat Sport ma być wyodrębniony i dostępny za dodatkową opłatą. Dyskusja porusza także kwestie jakości i stabilności odbiorników satelitarnych, gdzie wymieniane są modele tunerów takie jak Ferguson AF2818, Manta, Pioneer 14 i 1530, DBox2 (Sagem 2xI) oraz Dreambox. Użytkownicy wskazują, że droższe i bardziej zaawansowane tunery oferują lepszą stabilność i funkcjonalność, a niektórzy preferują legalne abonamenty Polsatu zamiast korzystania z nielegalnych rozwiązań typu sharing.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA