Witam
Mam problem z uruchamianiem filmików w przeglądarce Firefox. Przy probie odtwarzania filmów na stronach internetowych wyświetla komunikat "Flash plugin failed to load". Firefox zaktualizowany do najnowszej wersji, Adobe Flash także aktualny. Problem występuje tylko przy odtwarzaniu niektórych filmów w HD 1080p. Na innej przeglądarce np. Chrome jest wszystko ok. Odinstalowałem adobe flash i instalowalem ponownie ale to nie pomogło. Wyłączałem wszystkie wtyczki w Firefox i dodatki ale także bez zmian. Nie wiem co może być przyczyna tego ze wyświetla ten błąd. System skanowany Malwarebytes Anti-Malware jest ok. System Windows XP Service Pack 3.
Odinstalowałem przeglądarkę i Adobe Flash. Po zainstalowaniu Firefox i uruchomieniu przykładowego filmiku który nie działał wyskoczył komunikat - browser is not supported. Po zainstalowaniu Adobe Flash nadal komunikat - Flash plugin failed to load.
Nic nie pomogło.
Firefox uruchamiany bez dodatków w trybie awaryjnym bez zmian.
Programy usunięte, AdwCleaner przeskanowane i naprawione.
Po naprawie w First zrobiło się tylko dużo miejsca na dysku.
Usunął mi pliki z kosza, nie wiem jak to się ma do naprawy problemu. Szkoda że nie napisałeś wcześniej co będzie usuwał to zrobiłbym sobie kopie. Ogólnie usunęło 2GB z dysku. Problem występuje nadal.
✨ Użytkownik zgłasza problem z odtwarzaniem filmów w przeglądarce Firefox na systemie Windows XP SP3, gdzie pojawia się komunikat "Flash plugin failed to load". Mimo aktualizacji przeglądarki i Adobe Flash, problem występuje tylko przy niektórych filmach w HD 1080p, podczas gdy w przeglądarce Chrome działa poprawnie. Użytkownik próbował reinstalacji Firefox i Adobe Flash, uruchamiania przeglądarki w trybie awaryjnym oraz usunięcia dodatków, jednak problem nadal występuje. Wskazówki dotyczące użycia narzędzi takich jak AdwCleaner i FRST nie przyniosły oczekiwanych rezultatów, a użytkownik zauważył, że usunięto mu pliki z kosza, co spowodowało zwolnienie miejsca na dysku. Wygenerowane przez model językowy.