witam jestem poczatkujacy ... moj problem wyglada nastepujaco, wpadlem na pomysl zeby podpiac wieze JVC ux-t55 do kompa powod glosniczki za 15 zeta ( Media Markt ; [[ ) kupilem kabelek minijack na 2 razy chinch no i oki wlaczylem kompa wpialem jack'a pozneij wpialem wierze wejscie AUX efekt piorunjacy wywalilo korki tylko dlaczego ??
od tego czasu brak sygnalu na wyjsciu na glosniki i na sluchawkach rowniez !! wnetrze wyglada niby oki, lekko przyjarane elementy
L1003 i L2003 oraz
R2010 i C2010
wszystkie te elemetny umiejscowione przy wyjciu na glosniki
co mam robic ... ?? prosze o pomoc ... ??
Dodano po 25 [minuty]:
jeszcze maly albo wiekszy szczegol brak elementu C3011 chyba to on eksplodowal ?? moglby mi ktos powiedziec jak mam ten element dokupic ewentualnie jak zdobyc schemta ??!!?? przejzalem juz chyba z millllion stron ; //#
od tego czasu brak sygnalu na wyjsciu na glosniki i na sluchawkach rowniez !! wnetrze wyglada niby oki, lekko przyjarane elementy
L1003 i L2003 oraz
R2010 i C2010
wszystkie te elemetny umiejscowione przy wyjciu na glosniki
co mam robic ... ?? prosze o pomoc ... ??
Dodano po 25 [minuty]:
jeszcze maly albo wiekszy szczegol brak elementu C3011 chyba to on eksplodowal ?? moglby mi ktos powiedziec jak mam ten element dokupic ewentualnie jak zdobyc schemta ??!!?? przejzalem juz chyba z millllion stron ; //#