Witam od pewnego czasu mam problem ze Stilo. Otóż chodź o to ze kiedyś wracając z pracy podczas jazdy samochód zgasł i wyskoczył trójkąta z wykrzyknikiem oraz kontrolka od immobilizer. Samochód po 5 min odpalił bo zgasly te kontrolki. Myślałem ze to przez słaby akumulator wiec założyłem nowy. Ale to nic Nie dało bo następnego dnia znowu stało sie tak samo. Po pewnym czasie samochód nawet nie chciał odpalać bo po przekręceniu kluczyka cały czas się świecą te kontrolki i trzeba czekać z 20 min żeby zgasły i dopiero samochód odpali. Do dam ze samochód normalnie kręci ale jak tylko zapalą się te kontrolki to można kręcić i kręcić a i tak nie odpadli. Wymieniłem tez skrzynkę od bezpieczników ale to nic nie dało . Dodam jeszcze ze gdy samochód jest ciepły to odpali za pierwszym razem ale jak trochę po stoi to juz wyskakują te błędy i trzeba czekać aż zgasną. Zauważyłem też że gdy zaświecą się te kontrolki to pompka nie podaje paliwa dopiero gdy zgaśnie trójkąt z wykrzyknikiem i immobilizer to wyskoczy zielona kontrolka od tempomatu i słychać jak pompka podaje paliwo. Wiec ja juz nwm co to może być i proszę o wasza jak najszybszą pomoc bo samochód jest potrzebny mi do pracy a juz 2 razy się spóźniłem bo musiałem czekać aż zgasną te kontrolki i dopiero odpadli