logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak aktywować Net Monitor w Nokii 6230 z systemem Symbian?

m.kurzydlo 12 Lip 2005 23:23 4120 2
REKLAMA
  • #1 1649412
    m.kurzydlo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam !

Istnieje już możliwość odczytywania parametrów sieci za pomocą funkcji Net Monitor (zwanej jako FTD - Field Test Display) w telefonach firmy Nokia z systemem Symbian !

W załączniku przesyłam:

1. Oficjalną instrukcje obsługi Nokii (w. jęz angielskim) dla funkcji Net Monitor w telefonie Nokia 6630
    2. Instrukcje obsługi (w. jęz angielskim) funkcji Net Monitor dla telefonów Nokia serii DCT-3 DCT-4
    3. Aplikację (*.sis) dla systemu Symbian (spakowanych zipem,ponieważ nie moge wyslać plików z rozszerzeniem .sis), zawierającą Net Monitor dla modeli Nokia 6600, 6630, 7610,7650

Mam nadzieję, że ktoś skorzysta.
    Ja niestety nie mam możliwości sprawdzenia tych aplikacji, ponieważ posiadam telefon Nokia 6230, do którego również poszukuje aplikacji Net Monitor, lub sposobu jej aktywacji.

Jeżeli ktoś ma wie w jaki sposób uaktywnic Net monitor w Nokii 6230, proszę pisać na email

Pozdrawiam.
    Michał
    Załączniki:
    • NetMonitor for 7650.zip (34.58 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • NetMonitor for 6630.zip (69.42 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • NetMonitor for 7610.zip (51.56 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • NetMonitor for 6600.zip (34.86 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Nokia Net Monitor Guide v0.80.1.pdf (1.35 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Net Monitor Guide Official Nokia 6630.doc (2.96 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 1658553
    Przemo_TrN
    Poziom 16  
    Ocena: 5
    hahhahahha dobre.taki temat to ja pisalem kilka miesiecy temu!!!!
  • #3 1658768
    m.kurzydlo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Tak zgadza się, sprawdziłem masz podobny post, tylko jak w zeszłym tygodniu szukałem takich informacji to wyszukiwarka nie znalazła Twojego postu !

Więc te pliki które udostępniłem, otrzymałem mailem od kolegi z sąsiedztwa, który je udostępnił na http://www.viii-lo.krakow.pl/bakx/download/ skąd pochodzi również Twoje żródło postu.
    (nie kumasz o co chodzi? spójrz na moją lokalizację i porównaj ją z w/w linkiem....hahhahahha).

Twój komentarz był niepotrzebny, ale dzięki za zwrócenie uwagi.

Pozdrawiam.
    Michał
REKLAMA