logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 10 - Klawiatura nie działa w aplikacjach windowsa

wendla88 04 Gru 2016 19:17 2622 1
REKLAMA
  • #1 16104876
    wendla88
    Poziom 8  
    Mam dziwny problem z klawiaturą w laptopie.

Mianowicie, klawiatura nie działa w niektórych aplikacjach windowsa, na przykład w kalkulatorze, ms edge a również w samym windowsie, np. wyszukiwaniu czy panelu sterowania... Działa natomiast zupełnie normalnie w innych przeglądarkach, w office, eksploratorze windows i generalnie w większości programów...

Nie mam pojęcia co z tym zrobić... nie jest to przecież żaden problem techniczny bo w większości aplikacji działa normalnie, windows nie pokazuje żadnych problemów sprzetowych, wszystkie sterowniki są aktualne, sam windows również... Nigdy wcześniej takiego problemu nie miałam i nie mam pojecia co może być przyczyną...

Bardzo będę wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam!

Moderowany przez ANUBIS:

3.1.14. Nie wysyłaj wiadomości nie związanych z tematem lub w złym dziale forum.
    3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

• REKLAMA
  • #2 16104905
    masterten
    Poziom 33  
    Ocena: 284
    Na początek spróbuj ponownie uruchomić system. Przez opcję "uruchom ponownie", a NIE przez opcję wyłączenia i włączenia laptopa.
REKLAMA