logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

FERGUSON 3018 - czy obsługuje kodowanie N2 i ile posłuży do oglądania +?

cymbi 15 Lip 2005 14:07 1536 10
REKLAMA
  • #1 1655706
    cymbi
    Poziom 27  
    Ocena: 99
    Witam. Warto jeszcze kupować ten tuner? Czy obsłuży on kodowanie N2? Chcę go kupić ale właściwie nie wiem ile mi posłuży do ogladania +. Pozdrawiam. Dzięki
  • REKLAMA
  • #2 1655871
    nadir11
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    cymbi napisał:
    Witam. Warto jeszcze kupować ten tuner? Czy obsłuży on kodowanie N2? Chcę go kupić ale właściwie nie wiem ile mi posłuży do ogladania +. Pozdrawiam. Dzięki

moim zdaniem nie warto, a posłuży ci już niedługo, natomiast gdy nastąpi era alladyna, to na tym tunerze zbyt wiele nie pooglądasz,
    pzdr,
  • REKLAMA
  • #3 1655902
    cymbi
    Poziom 27  
    co znaczy era alladyna? To jaki warto kupic
  • REKLAMA
  • #4 1656026
    -=M@RIO=-
    Poziom 17  
    Ocena: 21
    Tylko BOGACI moga sobie pozwolić na wielokrotne kupowanie taniego G..a :) :):)
    Mniej zamoznym proponuje poczekać Dozbierać "żetonów" i kupić "normalny" cyfrowy dekoder a nie jakas imitacje bez perspektywicznej mozliwości rozbudowy:(:(:(
  • #5 1657186
    cymbi
    Poziom 27  
    A co polecasz?
  • Pomocny post
    #6 1657273
    nadir11
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    cymbi napisał:
    co znaczy era alladyna? To jaki warto kupic

"era alladyna" oznacza N2, natomiast jeżeli chodzi o tunery polecam ci np. dreambox lub dbox2
    pzdr,
  • REKLAMA
  • #8 1674851
    czosnek20
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Ostatnio doszły mnie słuchy ze cyfre mozna sobie rozkodawać na fergusonach z wejsciem na karte ! wystarczy dokupić keylogera nie wiem jak to bedzie z polszmatem ale dni jego są policzone na fredkach !
  • #9 1679087
    truteń
    Poziom 12  
    Nokia dbox2 to idealny jak za te pieniądze sprzęt do sharingu.Ma wbudowaną kartę sieciową i co za tym idzie nie trzeba żeby komp cały czas przy sharingu był włączony.
  • #10 1679232
    cymbi
    Poziom 27  
    o co chodzi w ogóle z tym sharingiem ??
  • #11 1679266
    km_serwis
    Poziom 22  
    Ocena: 61
    Sharing to forma udostepniania kluczy i podpisow z jednej karty na kilka tunerow mozna w tym samym czsie korzystac z kilku tunerow i ogladac rozne programy dodatkowo nie musi byc to w jednym miescie za pomoca internetu odleglosc sie skraca na przyklad oplacajac jakis abonament nie musisz wozic z soba karty

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Tuner Ferguson 3018 nie jest zalecany do długotrwałego użytkowania, zwłaszcza w kontekście nadchodzącej "ery Alladyna", czyli kodowania N2, które ten model prawdopodobnie nie obsłuży. Użytkownicy sugerują, że lepszym wyborem są bardziej zaawansowane dekodery cyfrowe z możliwością rozbudowy, takie jak Dreambox czy Nokia Dbox2, które oferują wsparcie dla sharingu – technologii umożliwiającej udostępnianie kluczy i podpisów z jednej karty na wiele tunerów, także przez internet, co pozwala na oglądanie różnych programów na różnych urządzeniach bez konieczności fizycznego przenoszenia karty. Ferguson 3018 może mieć ograniczenia w obsłudze nowych kodowań i funkcji, a jego przyszłość w kontekście dekodowania Polsatu jest niepewna, mimo pojawiających się informacji o możliwości użycia keyloggera do rozkodowania sygnału.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA